Ti beadnatok az egy eves babatokat heti 3 napon 3-4orara csanaba, ha az elet ugy alakitana a dolgokat?
En is nagyon hajlok efele a dontes fele, a babam nagyon jo gyerek, tipikus "eszik-alszik-jatszik" baba, am nem tudom kozossegben, gyerekek kozt hogyan viselkedne hosszutavon.
A masik felelmem pedig az, hogy mivan ha igy lemaradok a fontos dolgokrol, pl pont akkor teszi meg az elso lepeset, mondja ki az elso szavat ... es en nem vagyok mellette, mert visszamentem dolgozni. Tudom, nem sok ez a heti par ora, de megis tele vagyok ketelyekkel, termeszetesen elso baba.
Koszonom szepen a valaszokat, megnyugtattatok. Kicsit feltem, hogy lesznek majd paran akik lehurrognak, hogy az 1 eves csemetemet maris "lepasszolom", de ez a felelem sajat magambol gyokerezik, mert neha en is ezt erzem magamrol...
pedig csak a jovonkre probalok koncentralni, jol jonne a penz.
Szia!
Én hasonló helyzetben voltam, mint te. 11 hónapos volt a lányom, amikor heti 3 délelőttre hívtak volna egy szakrendelést vezetni a Klinikán, ahol dolgoztam. Kerestünk egy nagyon szuper családi napközit, és elkezdtünk szokni. De nagyon nem ment... Ő születése óta átaludta az éjjeleket, akkoriban mindig visítva ébredt (szó szerint visítva), nagyon ügyesen játszott mindig is önállóan, akkoriban csak és kizárólag a lábamra kapaszkodva létezett, soha nem volt sírós, akkor mindenen elsírta magát, még az imádott nagyitól is, és még 2 hónap múlva is elsírta magát, ha arra jártunk, és azt mondogatta, hogy nem-nem-nem. Úgy határoztunk a férjemmel, hogy inkább nem megyek vissza még.
A gondozónénik szerint éppen ezt a jellegű "bölcsirendet" szokják meg nehezen, mármint azt, hogy hetente csak pár napot és pár órában járnak.
Most egyébként 21 hónaposan abszolút gondok és sírás nélkül szokott be, élvezi, szereti, vidáman megy, jobban alszik itthon is - megérett rá, gondolom.
Tehát szerintem most kezdjetek próbálkozni, kb. egy hónap alatt derül ki, hogy mit hoz ki az egés a lányodból, és ha ezt látod, mérlegeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!