Ti hány hetesen, hónaposan vittétek ki sétálni a babátokat? És mennyi időre? Március 24-én született a kislányom, szerintetek kivihetem már?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 11:49
1/11 anonim válasza:
A lányom télen született, egy hét után már kivittem. Te is már simán kiviheted a te gyerekedet.
2/11 anonim válasza:
Én Szilveszterkor szültem, nem egészen 2 hetesen vittem ki először, a helyedben kivinném, már nincs hideg, jót tesz mindkettőtöknek a levegő!!
3/11 anonim válasza:
Simán. Most jó idő van. A fiam február végi, egy hetesen már kint volt sétálni. Kell a levegő.
4/11 anonim válasza:
Novemberi volt, egy hetesen mar sétáltunk.
5/11 anonim válasza:
Mi két hetesen sétáltunk, januári a babám és pont nagyon hideg volt. Ha jó idő lett volna előbb mentem volna.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 3. 12:05
7/11 anonim válasza:
En most februar vegen szultem.nem volt ejnyire meleg mint most.de ket hetesen beraktam a babakocsiba es lementunk.ket orasra sikerult a seta.:-)siman kiviheted gyonyoru ido van.:-)
8/11 anonim válasza:
Október elején szültem,elég jó idő volt még akkor. 2 hetes lehetett,amikor először ki vittem,de már előtte is sokszor felöltöztetve az ablakhoz álltam vele,hogy szokja.
9/11 anonim válasza:
én most szilveszterkor szültem és 2 hetesen már sétáltunk,simán kiviheted jó levegőzést!
10/11 anonim válasza:
15 perrel kezd szerintem és napról napra növeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!