Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti beadnatok az egy eves...

Ti beadnatok az egy eves babatokat heti 3 napon 3-4orara csanaba, ha az elet ugy alakitana a dolgokat?

Figyelt kérdés
Projektmunkaban kellene reszt vennem a fentiek szerint, jo penzt kapnek erte, am nem tudom jo lenne-e ha ilyen koran kozossegbe adnam a babamat .... Juniusig kell dontenem.
2014. ápr. 9. 07:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyik nyugdíjasak ők bennük én jobban bíznák és ők is szívesen vállalnának heti pár órát, így én inkább nagyira szavazok ha van rá mód.
2014. ápr. 9. 08:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Simán beadnám ennyi idősen, akár több időre is.
2014. ápr. 9. 08:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Én biztos nem szívesen hagynám ott, de ez tényleg nem tűnik olyan nagyon sok időnek.

Félsz, hogy lemaradsz valamiről? Én elmentem egy 5 napos továbbképzésre, a férjem és a kisfiam jöttek velem (10 hónaposan nem akartam nélküle ennyi időt eltölteni, de muszáj volt mennem). Amíg én suliban voltam, addig a férjemnek megtette élete első 3 lépését. Igaz délután nekem is bemutatta a tudományt, de rosszul esett, hogy lemaradtam.:( Ha itthon lettünk volna, és csak a boltba ugrok el, akkor is ugyanúgy lemaradtam volna. Ezt nem lehet kiszámítani.

2014. ápr. 9. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!