8 hónapos.
Hosszúujjú body, harisnya, pulóver, kardigán, vastag mackónadrág, zokni, kiscipő és sapka. rá pedig egy vastag pléd.
5 hónapos
Rövidujjú body, hosszú ujjú rugdalózó, egy kardigán, sapka és betakartam egy takaróval. Amikor nagyon feltámadt a szél, akkor felraktam a lábzsákot is, de amikor elcsendesedett, akkor azt levettem.
1-es vagyok.
Fogalmam sincs hány fok volt, de hideg szél fújt és melegebb időben is megkaptam az utcán, hogy milyen felelőtlen vagyok mert megfázik a gyerek ugyanígy volt felöltözve csak kardigán és pléd nélkül..
10 hós
r.ujju body, kiszokni, vászonnaci, kording, baseball sapi, kapucnis széldzseki, kiscipő. alulról még rajta volt a bundazsák a babakocsin, felülről már nem, de vastag pokrócot tettem a babára. volt azért tartalékban egy vastagabb kabát is mondjuk. mi szélvédett, napsütéses helyen voltunk, így bőven elég volt ez a szerkó :)
6 hós
Nálunk jó idő volt(xi, kerület) úgy 3-ig:-(
Rövid body
Hosszú felső
Pulcsi
Harisnya
Nadrág
Cipő
Sapka
Ennyi:-)
Plédet nem kellett tenni rá.
Akkor már sok a rövidujjú bady ,rugdalózó, vastag zokni cipú helyett ,és vastag overál?
Nem tudom mennyit véd a babkocsira van egy szél védő ugyan olyan durva vastag anyagból van mint a babakocsi csak amikor fel van rakva a kocsira akkor nem érintkezik a gyermekkel szóval alatta szellőzik azé,olyan mint egy láb zsák csak őgy néz ki hogy amikor a babakocsi fektetve döntve van akkor négy oldalt szigetelve van szóval nem jut be a szél de magában nem melegít, azt is rá szoktam adi.
Sok ilyenkor már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!