Beadnátok bölcsibe csak azért, hogy a nagyobbakra több időtök jusson?
1 éves lesz 24.-én. A középső lánykámnak én főzök minden nap, viszem a kaját neki az oviba. Több műtét, vizsgálat vár rá, és úgy érzem nem tudnék rá odafigyelni 100%-ig, ha a kicsi is ott van. Sajnos most derült ki, hogy ennyire beteg. A páromnál dolgozom heti 10 órát, de oda vihetem a kicsit, szóval emiatt nem adnám bölcsibe.
Viszont a párom azt mondja, adjuk be, mert úgy legalább több időm jutna a másik 5 gyerkőcre is.
Még egyik sem járt bölcsibe, ő lenne az első.
Mi a véleményetek?
Nem szültem volna 6 gyereket,pláne így nem ,hogy egymás rovására mennek.
Szép kis család vagytok,mondhatom.
Akinek most a legnagyobb szüksége lenne rád az az 1 éves lányod,és pont őt dugod bölcsibe.
Gratulálok!
Nem.
OFF 6 gyerek? Bátor vagy....
6 gyereketek van? gratulálok, nem lehet egyszerű mindegyikre figyelni.
de a kicsi 1 évesen szerintem még nem vágyik társaságra, anyára van szüksége.
hogy telik a napotok? másik 5 gyerek ovis-sulis? ha a nagyobbak közösségbe járnak, akkor nem adnám be, alvás időben meg lehet főzni, ha a beteg gyerek otthon van akkor lehet megpróbálnám. nehéz helyzet
Nem írtam, hogy én szültem mindet. 2 az enyém, 2 a páromé, 2 pedig a halott nővéremé. És nem az 1 évest műtik, ő egyébként fiú. A középső lánykával van gond.
És anyagilag nincs gondunk.
A többi ovis-sulis. A legnagyobb 19 éves, ő a páromé. Se nagypapa, se nagymama nincs már.
A vizsgálatok a hosszúak, plusz az utazás, és a párom nem akarja ennyire leterhelni a kicsit.
A beteg gyerkőc a műtét után itthon lesz.
Szerintem amíg a kislánnyal jársz vizsgálatokra, addig a nagyi vagy rokon, szomszéd legyen a megoldás, ne a bölcsi.
Férjed is jó fej nagyon, gyakorlatilag az jön le, hogy a kicsi le van ejtve, menjen bölcsibe, holott az 1 évesednek is legalább akkora szüksége van rád, mint a beteg kislányodé. Szóval én nem adnám bölcsibe.
Egy kicsit túl vállaltátok magatokat, ami a gyerekeket illeti, és most mindegy, hogy te szülted-e mindet vagy sem. :)
ha jól érzi magát a bölcsiben,beadnám. ha nem,akkor megpróbálnám megoldani másképp. az én lányom kerek egyévesen is imádta volna a bölcsit,most is imádná 16 hónaposan,de itt nincs sajnos.
a rosszmájú 1-essel meg ne foglalkozz. rossz magyar szokás előbb ítélkezni,mint gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!