Ezt megtehetik?

Figyelt kérdés

Amikor beirattam a fiam bölsibe nem kértek munkàltatóit.

Most hogy bejött ez a gyed extra dolog ès én gyesen vagyok 8óràba dolgozozok ellenőrizgetnek vagy nem tudom de most màr kérnek.

Nekem azóta munkahely vàltàsom volt feketèn dolgozok mégis honnan szedjek munkàltatóit???

Se a munkàm nem akarom elveszíteni senkivenni a gyereket.

Mit tehetek?

Làtjäk nap mimt nap amikor megyek a gyerekèrt hogyvtiszta kosz vagyok a meló miatt szóval elhihetnék hogy dolgozok.

2014. jan. 23. 19:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Kötelességük kérni és később a hatóság ellenőrizheti, hogy valóban dolgozol e, ha leadsz munkáltatóit. Feketén dolgozni bűncselekmény. Ne őket hibáztasd, hanem a munkaadód, meg magad, amiért feketén dolgozol.
2014. jan. 23. 21:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne hőbörögj már, hanem értsd meg, hogy ez a szabály!

Te sem vagy kivétel!

A fekete munka meg nem bejelentett munka, úgyhogy inkább ne hangoztasd!

2014. jan. 23. 21:22
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Azoknak nem jár ebbe a bölcsibe a gyerekük vagy ha igen valszeg te csak azt hiszed, hogy otthon ül.

Keress munkát. Tudom nehéz, de muszáj lesz.

2014. jan. 24. 00:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Egy dolgot tudsz tenni.Kifizetsz a főnöködnek egy havi bejelentést,azt leadod és utána talán kimaradsz az ellenőrzésből.
2014. jan. 24. 12:40
 15/22 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Elnézésedet kérem, hogy segíteni próbáltam! Szépen leugattál!

Az előző hozzászólásaidból nem derült ki, hogy a "mittudoménkicsoda" lányával dolgoztál. A kisujjamból nem szívhatom ki az egész élettörténetedet!

2014. jan. 24. 17:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Mi a fenének szóltál?? Amúgy ahol dolgozol ott nem adnának igazolást? Leellenőrizni nem fogják nekik pedig nem kerül semmibe csak egy A4-es nyomtatott papírba meg egy pecsétnyomásba.A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad
2014. jan. 24. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Szerintem szedjél nyugtatót mert nem vagy 100-as!! Sürgősen fordulj pszichológushoz!

Sajnálom, hogy ennyi bajod van megértem ha feszült vagy de nem kéne másokat ok nélkül sértegetni. Mondjuk ezzel csak magadat járatod le. A gondjaidtól függetlenül is vissza kéne kicsit fogni magad mert ettől csak még nagyobb problémákat generálsz magad körül. :((

2014. jan. 24. 19:19
 18/22 A kérdező kommentje:

Kihisztiztem hogy ne keljen munkàltatói.

:)))

2014. jan. 25. 08:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Kihisztizted? Erre nem kellene büszkének lenni. Amúgy addig nem kell csak, amig nincs ellenőrzés. Az lehet hétfőn, ket het, harom honap mulva, konkretan bármikor...,,
2014. jan. 25. 10:36
 20/22 A kérdező kommentje:

Vagy 3 hónap múlva :D

Ki igen gondoltam így írom hisz màr így vagyok itt beâllítva :) nemde? :)

Akkor meg?

2014. jan. 25. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!