Ezt megtehetik?
Amikor beirattam a fiam bölsibe nem kértek munkàltatóit.
Most hogy bejött ez a gyed extra dolog ès én gyesen vagyok 8óràba dolgozozok ellenőrizgetnek vagy nem tudom de most màr kérnek.
Nekem azóta munkahely vàltàsom volt feketèn dolgozok mégis honnan szedjek munkàltatóit???
Se a munkàm nem akarom elveszíteni senkivenni a gyereket.
Mit tehetek?
Làtjäk nap mimt nap amikor megyek a gyerekèrt hogyvtiszta kosz vagyok a meló miatt szóval elhihetnék hogy dolgozok.
Ne hőbörögj már, hanem értsd meg, hogy ez a szabály!
Te sem vagy kivétel!
A fekete munka meg nem bejelentett munka, úgyhogy inkább ne hangoztasd!
Azoknak nem jár ebbe a bölcsibe a gyerekük vagy ha igen valszeg te csak azt hiszed, hogy otthon ül.
Keress munkát. Tudom nehéz, de muszáj lesz.
1.vagyok.
Elnézésedet kérem, hogy segíteni próbáltam! Szépen leugattál!
Az előző hozzászólásaidból nem derült ki, hogy a "mittudoménkicsoda" lányával dolgoztál. A kisujjamból nem szívhatom ki az egész élettörténetedet!
Szerintem szedjél nyugtatót mert nem vagy 100-as!! Sürgősen fordulj pszichológushoz!
Sajnálom, hogy ennyi bajod van megértem ha feszült vagy de nem kéne másokat ok nélkül sértegetni. Mondjuk ezzel csak magadat járatod le. A gondjaidtól függetlenül is vissza kéne kicsit fogni magad mert ettől csak még nagyobb problémákat generálsz magad körül. :((
Kihisztiztem hogy ne keljen munkàltatói.
:)))
Vagy 3 hónap múlva :D
Ki igen gondoltam így írom hisz màr így vagyok itt beâllítva :) nemde? :)
Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!