Gyed utan munkaszerzodes modositas megtehetik igy? Ha szeretnek meg egy babat mennyi ido kell meg hogy tgyast gyedet kapjak s az mennyi lenne?
Figyelt kérdés
brutto 200 000 al jottem el szulni max gyedet kaptam, most tolti lanyom a 2 öt. Visszavesznek de nem abban a beosztasba igy a beremet lecsokkentik 147 000 re. Ugye elosszor kiadjak a szabit azt melyik berrel kene kapnom ? Szeretnenk meg egy babat . Ha 2013 megszuletne hogy kapnam a tgys es a gyedet ?2012. jún. 25. 23:06
1/2 anonim válasza:
ha 2013ban szülsz akkor a 2012 év lesz az alapja a tgyásnak, viszont ha az év második felében szülsz akkor már a gyednek 2013 év lesz.
ez év végéig szerintem gyesen kéne maradnod, akkor biztos lenne a jó tgyás, gyed
2/2 anonim válasza:
De azt ugye tudod, hogy nem lesznek kötelesek majd visszarakni az eredeti munkakörödbe eredeti bérért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!