Január 18-án adtam postára családi adókedvezmény igénylésemet, a munkahelyem mégse számolta el január hónapra. Ezt törvényesen megtehetik?
a médiában azt hangoztatták,ha januárba beküldi az ember, már a januári fizetéssel megkapja
hol tudnék reklamálni?
Ha a munkahelyedre küldted akkor Ő továbbitja az illetékes helyre, és lehet hogy nem érkezett meg 31.-ig.
Nekem is a munkahely csinálja, még hó elején beküldtem, ő továbbította, de nem volt minden rendben ezért hiánypótló lapot küldtek a munkahelynek, én csak egy értesítési példányt kaptam. Azon az volt hogy jan 21-én érkezett be a papírom.
Mire minden papír megérkezett lehet hogy el is múlt 31.-e és akkor én sem kapom meg. Ezt még nem tudom mert még nem érkezett meg a gyed.
köszönöm a válaszokat!
igen gyeden vagyok, ma beszéltem egy értelmesebb munkaügyissel, kiderült hogy megkaptam a családi adókedvezményt, az adójóváírást bénázták el, azt nem kaptam meg, de jövő hónaptól már kapom azt is.
köszi mégegyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!