Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Jogosan haragszik ránk az...

Jogosan haragszik ránk az egyik bölcsödei anyuka? Ti hogy beszélnétek vele ezek után?

Figyelt kérdés

Ma mentem a lányomért, ő odajött és köszönés minden nélkül jól kioktatott, hogy neveljem meg az elkényeztetett lányomat, ha már közösségbe adás előtt nem tettem. Az egész hétvégéjüket tönkre tette a lányom, nézzek már magamba.

Köpni-nyelni nem tudtam, mire magamhoz tértem elmentek. A gondozónő mondta, hogy pénteken a lányom csak 1 órát aludt. Átvitték a másik szobába (itt vannak azok, akik nem alszanak), de hirtelen berohant a másik szobába és elkiabálta magát, hogy ébresztő, gyertek játszani. Az ominózus gyerek is felébredt, és este autóval mentek Ausztriába, anyuka szerint a gyerekkel nem lehetett bírni, egész hétvégén nyűgös volt mert pénteken nem aludta ki magát.

Azóta is ezen kattogok. Ti mit gondoltok?

2013. nov. 18. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
:D az hogy az anyuka idegbajos :D nehogy már aggódj ezen olyan nincs hogy a pénteki alvás miatt vagyis nem alvás miatt nem lehetett vele bírni.
2013. nov. 18. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Én azt, hogy ilyen idegbeteg anyuka mellett nem csodálom, hogy a gyereke is ideges és nyűgös volt.

Nehogymár egy nap egy órával kevesebb alvás az egész hétvégéjüket tönkretegye.

Szerintem dilis anyuka hisztije tette inkább tönkre.

2013. nov. 18. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Én nem beszélgetnék vele. Ha szóvá tenné megint,akkor valami olyat mondanék mosolyogva,hogy legalább tudjuk,hol voltak kirándulni a hétvégén.
2013. nov. 18. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
maximum 2 óra nemalvás miatt nem hisztis egy gyerek sem 3 napig. Talán nem volt kedve utazni, vagy nem tetszett neki az új környezet. Az anyuka meg mit vár, húzd karóba a gyerekedet? Semmi rossz szándék nem volt abban, amit csinált, úgyhogy ne érezd magad rosszul.
2013. nov. 18. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Én ha legközelebb hozzám szól, megkérdezném, hogy bevette-e már az Andaxinját.
2013. nov. 18. 21:00
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Totál igazat írt minden válaszoló, nem értem miért pontozták le őket. Csak nem itt az anyuka??? :D :D

Amúgy meg annyi alvástól nem lesz valóban egész hétvégére nyűgös. Arra nem gondolt h ekkora utazás készítette ki teljesen azt a gyereket? Az ilyennek tényleg gyógyszeres kezelésre lenne szüksége. Ha legközelebb beléd köt valóban kérdezd meg tőle h nem-e jutott még az eszébe h esetleg az idegbeteg természetétől ilyen a gyereke??

Érdekes más gyereke nem volt nyűgös ettől egész hétvégén?

Jajj ilyenből ekkora raplit csapni de tényleg. Könyörgöm gyerekekről beszélünk. Csinálnak kellemetlen dolgokat de hát most mit várt ezért agyonütöd?

2013. nov. 18. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Ahogy elkezdtem olvasni a leírást, azt hittem, hogy végigmarta a másik gyerek arcát, vagy valami sebesülést okozott neki, és azért volt ez a nagy felháborodás (és arra jogos lett volna). Ezen így csak nevetni tudok. Nevetséges műsort adott elő neked. Le se tudod mit! :)
2013. nov. 18. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Az aki lepontozgat legyen mar oyan szives es fejtse ki a velemenyet ha ennyire nem ert egyet senkvel, de komolyan olyan kivancsi lennek h mi a velemenye. Ird le kerlek .
2013. nov. 18. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:
89%
Magasról leszarnám. Az ovónők hibája, hogy bemehetett az alvókhoz nem a tied. Nyilván azért beszélj vele otthon, hogy ilyet nem szabad, de ennyi.
2013. nov. 18. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!