Jogosan haragszik ránk az egyik bölcsödei anyuka? Ti hogy beszélnétek vele ezek után?
Ma mentem a lányomért, ő odajött és köszönés minden nélkül jól kioktatott, hogy neveljem meg az elkényeztetett lányomat, ha már közösségbe adás előtt nem tettem. Az egész hétvégéjüket tönkre tette a lányom, nézzek már magamba.
Köpni-nyelni nem tudtam, mire magamhoz tértem elmentek. A gondozónő mondta, hogy pénteken a lányom csak 1 órát aludt. Átvitték a másik szobába (itt vannak azok, akik nem alszanak), de hirtelen berohant a másik szobába és elkiabálta magát, hogy ébresztő, gyertek játszani. Az ominózus gyerek is felébredt, és este autóval mentek Ausztriába, anyuka szerint a gyerekkel nem lehetett bírni, egész hétvégén nyűgös volt mert pénteken nem aludta ki magát.
Azóta is ezen kattogok. Ti mit gondoltok?
Én azt, hogy ilyen idegbeteg anyuka mellett nem csodálom, hogy a gyereke is ideges és nyűgös volt.
Nehogymár egy nap egy órával kevesebb alvás az egész hétvégéjüket tönkretegye.
Szerintem dilis anyuka hisztije tette inkább tönkre.
Totál igazat írt minden válaszoló, nem értem miért pontozták le őket. Csak nem itt az anyuka??? :D :D
Amúgy meg annyi alvástól nem lesz valóban egész hétvégére nyűgös. Arra nem gondolt h ekkora utazás készítette ki teljesen azt a gyereket? Az ilyennek tényleg gyógyszeres kezelésre lenne szüksége. Ha legközelebb beléd köt valóban kérdezd meg tőle h nem-e jutott még az eszébe h esetleg az idegbeteg természetétől ilyen a gyereke??
Érdekes más gyereke nem volt nyűgös ettől egész hétvégén?
Jajj ilyenből ekkora raplit csapni de tényleg. Könyörgöm gyerekekről beszélünk. Csinálnak kellemetlen dolgokat de hát most mit várt ezért agyonütöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!