Haragszik az apjára? Vagy más a baj?
A lányom 2 éves. Egyedül nevelem már régóta. És az apjával borzalmasan viselkedik. Amint meglátja, sír, üvölt, hogy azonnal vegyem fel, belém fúrja az arcát, úgy sír, mint akit nyúznak. Minimum fél-1 óra kell, hogy egyáltalán leüljön az apjával játszani. Most a legújabb, hogy ha az apja fürdeti, öltözteti, vagy tisztába teszi, akkor is ordít, sír. Eddig legalább ezzel nem volt gond.
Rossz látni, hogy ilyen vele, mert persze az apjának is nagyon rosszul esik. Pedig annyira nem jön ritkán, hetente 2x biztosan jön.
Haragszik rá a gyerek? Mit lehet ezzel a helyzetel kezdeni?
Egyáltalán nem biztos, hogy rossz élménye van vele.
Lehet, hogy kicsit idegen számára, mivel nincs veletek állandóan.
Fiam 2 éves, ő az anyósommal kezdte el ugyanezt csinálni! Ők találkoznak nap mint nap, esetleg 2 napot nem látják egymást a hétből...szóval elég sűrű a kapcsolat, anyósom szereti is a gyerek is őt. Aztán olyan 1 hete vettem észre, hgy a gyerek nem akar menni, nem örül, nem akar ott aludni, rázza a fejét, mondja, hogy nem, amikor felajánlom, hogy megyünk a mamához.
Érdekes.
Mindenki azt mndta, hogy rossz élmény, megverte stb, de tudom, hogy nem történt ilyesmi...csak ilyenne van most. Szerintem el fog múlni, türelem kell hozzá az apa részéről is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!