2 es fel eves kisfiamra haragudtam ma, szerintetek normalis h egy anya haragszik a kisfiara?
Szerintem túlreagálod. Nem volt ilyen még asz életébe kívülről tetszett neki, de beülve félt. Semmi különös ebben.
Haragudtál hát haragudj, bár szerintem tök felesleg volt. Fogsz még haragudni rá az életbe.
Hát basszus, párszor neki kellett futnom, mire el tudtam olvasni ezt az ömlesztett masszát!
Szerintem nem nagy bűn, ha megharagszol a gyerekedre. Ez nyilván nem olyan harag, amit pl. egy bunkó ember miatt érzel. Berágsz, lehiggadsz, nincs ezzel gond.
Ne mond, hogy 2.5 év alatt ez volt az első, hogy ilyesmi történt:D
Én minden reggel, de szerintem nem vagyok egyedül, kedvébe járok a gyereknek, hogy kellemesen ébredjen és mégis sírást kapok vissza, ami rosszul esik, néha kiborít. (Az enyém most lesz 3)Egyébként végre azt hiszem megtaláltam a megfelelő ébresztési módszert, már 2 napja alkalmazom és nem sír:D Hurrá....
Néha nehéz eltalálni, hogy jó legyen nekik, mert sokszor úgy teszünk, ahogy kérik, mégse jó.
Azonkívül a te adott szituációdban nagyon egyszerű dolog történt: Talán először volt ilyen helyen, kíváncsi volt, de rengeteg volt ott a gyerek, mindenki zsivalygott, túl hangos és nyüzsgős volt neki. (én nekem pl tömegiszonyom van, utálom, ha a boltban annyian vannak, hosgy szinte egymást tapossuk, lehet őt is zavarta a tömeg) Azonkívűl a labirintus lehet sötét volt, de legalább is szűk, és nem tudta megoldani a feladatot, ez frusztrálta. Még egy darabig ne vidd el megint ilyen helyre.
Én 3 hónapja mertem megpróbálni az első körhintát, pöttyös káticákat, olyan picike volt a körhinta, hogy négy pöttyös katica fért el rajta, ami egyenként 2 személyes volt (mármint az ő méretükben). Nagyon picike volt, nagyon lassan ment. Élvezte, csak az volt a baj, hogy 2 menet után többre nem engedtem fel, és még 1 órát sírt utána...szóval egy darabig nem viszem el megint:D A legeslegelső ilyen körhintaféleség egy bolt előtti kis mozdony volt úgy 26 hónaposan. Beindítottam neki és rögtön le is szállt róla, úgy megijedt a drágám:D Az ilyesmihez nem véletlenül javasolják, hogy várja meg az ember a 3 éves kort, mert könnyen megijedhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!