Miért gondolják azt az emberek, hogy ha egy anya egy pár hónapos babával van otthon, akkor teljesen ráér és egész nap csak a lábát lógatja?
Még mindig nem ért ide....
Sajnos nincs meg a telefonszáma.
Sztem Én mondjuk leemelném a kaputelefont a helyéről, amikor alszik a babám. Aztán, ha számonkéri véletlen a hölgyike utólag, miért nem tudott bejönni, akkor elmagyaráznám neki az okokat.
Amúgy is unintelligens és bosszantó dolognak tartom a késést, függetlenül a babától. De így még gázabb ez a helyzet. Nyilván egy ilyen pici babának nem mondhatod azt, hogy várj egy kicsit, mert jött ez a néni, beszélnem kell vele, utána folytathatod az evést.
Ennek a szitunak szerintem sincs köze ahhoz, hogy azt hiszi, egész nap ráérsz. Egyszerűen paraszt a nő, ennyi.
Nekem volt egy olyan sztorim, hogy a kolléganőmhöz ment be egy nő, akit én nem is ismerek, vagyis így nem emlékeztem rá. Beszélgettek, valahogy szóba kerültem, hogy otthon vagyok a gyerekekkel, erre a nőci totál beleveszett a témába, hogy tééényleg? és akkor mit csinál egész nap? vagy otthonról dolgozik? A kolléganőm, szintén anyuka, egész délután ezen duzzogott, azt mondta, egyszerűen nem tudta elmagyarázni a nőnek, hogy én nem UNATKOZOM vagy a rezet B....M, hanem OTTHON VAGYOK A GYEREKEKKEL.
Egyszerűen vannak olyan hülye értetlen emberek, akik tényleg ebben élnek, hogy a gyes hawai dizsi napszemcsi.
De a te kuncsaftod szimplán bunkó.
Hm.. kedves utolsó, ez is szép történet..
Csak azt nem értem, hogy az ilyen tuskóknak nincsen gyerekük? Vagy nem láttak még 5 percnél tovább egy huzamban egy gyereket? Mert aztán sztem ez a gyes dolog minden, csak nem hawaii. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!