Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Egy kezdő bolcsis tényleg...

Egy kezdő bolcsis tényleg többet van otthon, mint a bölcsiben? Ismerősömek gyereke alig, hogy bekerult beteg is lett, 4 hetet volt otthon, aztán járt egy hetet, majd ismét otthon volt kettőt. Meddig ilyen betegesek?

Figyelt kérdés
jan. 20. 16:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Október óta megy a fiam még nem volt olyan hogy 2 hetet tudott volna egyben menni. Általában 1 hét aztán 1 hét betegen itthon.
jan. 20. 16:02
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, általában ez így van, sok gyereknél nem is változik a bolcsis kor alatt, másoknak pár hónap alatt megedzodik az immunrendszere. (Egy kisgyermeknevelo)
jan. 20. 16:03
 3/21 A kérdező kommentje:
És ezt munka mellett hogyan lehet?
jan. 20. 16:03
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam multinál nem nagyon érdekelte őket vagyis, hogy szerintem én szarabbul éreztem magam a folytonos betelefonásért, hogy bocsi holnap megint nem megyek. Ők meg mondták, hogy nyugi tudjuk ez ezzel jár amikor bent vagy dolgozz jól. De amugy az én gyerkőcöm 4 hónap alatt letudta ezt a beteges korszakot szerencsére vagyis a egy hét bent egy itthont.
jan. 20. 16:08
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez olyan nyilván, hogy valamelyik munkahely megturi, valamelyik nem. Mi nem tudjuk, neked milyen fonokeid vannak.
jan. 20. 16:12
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem törvényszerű.

A lányom sokat volt beteg. 1 hetet ment, 1 hetet nem.

A fiam azért 2-3 heteket ment, utána 1 hetet volt itthon.

Ez volt az első éve. Most szeptember már a második bölcsis évet kezdte. Szeptemberben volt egy hányós vírusa, amivel otthon maradt. Azóta megy. 1x náthás volt, de az csak 2 nap vizes orrfolyás, pont őszi szünetben. Azóta is megy. Pedig nem kap semmit, nem változott semmi tavaly óta. Valószínűleg alkalmazkodott az immunrendszere.

jan. 20. 16:53
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ovi, kiscsoport ugyanez.

Átlag 3 hét ovi, 1 hét betegállomány.

De benne van, hogy a piciket már kisebb tünetekkel is hazaküldik.

Nem mondanám, hogy értékelik, főleg olyan helyen, ahol helyettest kell keresni.

jan. 20. 17:00
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a szerencsém, hogy amikor kezdte a bölcsit, én még pár hónapot otthon voltam, mert ki kellett vennem a bent maradt szabikat. De utána sem volt nagy gond, mert párommal felváltva voltunk otthon, ha vmelyik gyerek beteg volt.
jan. 20. 17:22
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Kolléganőm éjszakás műszakba jött vissza. Család segített, nem kellett neki otthon maradnia betegség miatt, viszont folyton elaludt munka közben.

3 hónap után kirúgták.

jan. 20. 17:27
 10/21 anonim ***** válasza:
33%
Én pl. nem munkáltatóként, hanem munkatársként mondtam azt, hogy ez már elég. Nekem is van gyerekem, úgyhogy részben megértem, de mikor nekem kell más munkáját is megcsinálnom, mert sosincs ott, az sem igazságos.
jan. 20. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!