Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Rossz dolog a bölcsőde?

Rossz dolog a bölcsőde?

Figyelt kérdés
Kislányom jövőre megy majd bölcsődébe. Amióta megtudta ezt az anyukám, minden alkalommal, amikor találkozunk, elmondja, hogy jajj szegény gyerek, milyen rossz lesz neki és kéri, hogy ne írassam be. Tényleg olyan rossz, ha bölcsibe jár a gyerek? Rossz hatással lesz rá?

dec. 12. 12:56
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

Plusz ⬇️.

Az Egyesült Királyságban sa

nincs államilag finanszírozott nevelési intézmény a gyermek 3 éves kora előtt. A legtöbb bölcsőde és óvoda Angliában magán tulajdonban van és 6 hetes kortól fogad gyerekeket 5 éves korig.

dec. 12. 20:45
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem szar anya, aki bölcsibe adja a gyereket. De az sem igaz, hogy a gyerekeknek annyira jó lenne a bölcsi úgy általában.

Az ember mérlegel, és hoz egy döntést. Ennyi.

dec. 12. 21:46
 33/38 anonim ***** válasza:
38%
Rossz a kérdés. Azt kéne kérdezni, hogy anyukád VÉLEMÉNYE fontosabb-e, vagy az általatok szülők által mérlegelést követően meghozott, átgondolt DÖNTÉS? A választ szerintem magad is tudod... Tökmindegy, hogy a neten mi a véleménye más anyukáknak, ez egy nagyon szubjektív döntés. Kizárólag nektek kell tudni, hogy mit akartok.
dec. 12. 22:07
 34/38 anonim ***** válasza:
84%

Anyám velünk itthon volt 3 évig, mégsem hüledezett azon, hogy a kisfiam 2 évesen bölcsis lesz.

Mondjuk ha megpróbálta volna, megkérdezem, fizet-e úgy 180 ezret pluszban nekem a családi kasszánkba. Esetleg a bölcsi helyett bevállalják ők nappalra a fiam? (Megtehetnék elvben, egyikük sem dolgozik már) Egyikről sem esett szó.

dec. 12. 22:33
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
36 és eljárkáltál úgy hogy a férjed kitartottja voltál, az ő pénzéből..van ám bőr az arcodon nem kevés:-D
dec. 13. 06:25
 36/38 anonim ***** válasza:
96%
35: te miről beszélsz?
dec. 13. 06:44
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
36, arról, hogy gondolom a gyes3családiból nem futotta a te teljes ellátásodra, a gyerek dolgainak és a rezsinek a felére, plusz még eljárkálni is, tehát a férjed tartott el
dec. 13. 17:20
 38/38 anonim ***** válasza:
57%

37: bölcsibe járt a gyerek, ergo GYES alatt már dolgoztam te szerencsétlen.

Egyébként szerencsére a férjem nem olyan kretén, mint egyesek. És tudja, hogy a gyerekünkkel otthon lenni mekkora meló volt - és amíg a GYED-et (nem GYES, fél éves és 2 éves kora között) kaptam (ami 200 valamennyi volt, tehát kevesebb mint a fizum), nem gondolta egy percig sem hogy ő kitartana engem. Neki természetes hogy mióta család vagyunk, azóta nincs én pénzem, te pénzed, hanem közös van.

De neked ezt hiába magyarázom, mert gőzöd sincs miről beszélek, amikor azt mondom, hogy együtt vállaltunk gyereket és mi egymás partnerei, társai vagyunk. Egyenrangú felek. Senki senkinek az alárendeltje.

dec. 13. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!