Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsődei rossz tapasztalatok...

Bölcsődei rossz tapasztalatok valakinek?

Figyelt kérdés

Hogy bánnak a gondozók a babákkal? Hogy bánnak a babák egymással? Biztonságos hely úgy általában?

Tudom, hogy hely meg személyfüggő, ezért érdekelnek a ti tapasztalaitok. Minél több. Akár óvodai is. Nagyon köszönöm

2018. nov. 14. 07:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen kevés baba van a bölcsődében, lévén ugyan 24 hetes kortól beadhatóak, de ez rendkívül ritka. Az átlag gyerek 2 évesen kerül be.

A gondozok jól bánnák a gyerekekkel. Nyilván itt is van kivétel. A gyerekek jellemüktől függően bánnák egymással, a többség egyedul jatszik

2018. nov. 14. 07:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk nagyon kedvesek voltak a gondozok es a dadusok is. Fele annyian vannak mint az oviban, több idő jut egy gyerekre de nyilván nagyobb figyelmet is igenyelnek. Sok tanáccsal lattak el.
2018. nov. 14. 07:28
 3/10 érdekel0 ***** válasza:
35%

1. gyerek bölcsije kicsi,sok gyerek,remek gondozók,ŐRÜLETESEN sok betegsèg,sokan bent betegen is.

2. gyerek 1.bölcsije,nagy,sok gyerek,unszimpatikus nevelők,sok betegés,sokan bent betegen is!

2. gyerek 2.bölcsije,1 csoport összesen,7 kicsi csak az egèsz bölcsiben.A dadusok olyan aranyosak voltak,hogy haza is hoztam volna őket magammal lazán.Beteg gyereket be se engedtek.

Az ovi mindként gyereknèl nagyon jó volt,az 1.nèl viszont voltak piszkàlódások stb.,az egyik gyrek borzasztóan erőszakos volt!

2018. nov. 14. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:
49%

Addig nem adnám közösségbe a gyereket amíg nem tud beszélni.Pont ezért, mert ott bármi lehet, a gyerek nem tudja elmondani, a felnőtt meg vagy elmondja vagy nem.

Nagyon remélem, hogy nem leszek rákényszerülve, hogy bölcsibe adjam.

Az ovi más.

2018. nov. 14. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Utolso! Ha megtanul a gyereked beszelni,nehogy elhigyj neki mindent! Mert o is kamufundalni fog, amiben megakadalyozni se szabad, ez igy van jol! :)
2018. dec. 1. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Jó, de azért a kicsik adomáiból jól ki lehet válogatni a tényeket egy kis plusz csalafintasággal!
2019. jan. 3. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
Nekem nem mindig sikerul, valamikor olyan meggyozoen mondja, h a mama adott neki csokitortat, hogy en is elhiszem 😂
2019. jan. 3. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Jogos egyébként :D
2019. jan. 3. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Pontosan tudom, hogy ha beszél sem szabad mindent elhinni, van már két nagy gyerekem.

Egy másik kérdéshez írt egy gondozónő, hogy a kicsi három cumival alszik, de bizony ő nem ad oda csak egyet.Mert miért is?Ezt egy bölcsis gyerek nem fogja tudni neked elmondani...nem bántották, mégis rossz lehet és nem tudja kifejezni.

Az evésben sem őszinték...persze bölcsiben mindent megeszik a gyerek...aha...

Én nem mondom, hogy bántják vagy rosszul bánnak a gyerekkel, de egy olyan pici gyerek nem tudja még kifejezni az érzéseit, míg egy ovis már igen.

2019. jan. 4. 08:19
 10/10 anonim válasza:

Magánböcsi amiről írok. Havi 10 nap 55.000 Ft+ étkezés. Ha beteg vagy nyaral a kicsi, csak az étkezést lehet lemondani.

Nem ültetik rendszeresen bilire, csak ha ő kéri (de mivel nem kéri, ezért nem.).

Nem lehet textilpelenkát/alsót vinni, nem működnek együtt a szobatisztaságban. Hiába hord itthon már csak bugyit, csak kizárólag eldobható pelenkát fogadnak el.

A kakit hazaküldik a zacskóban.

2019. jan. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!