Rossz anya vagyok?
Szerintem meg pont fordítva, aki ketelkedik magában, az valamit nem jól csinál, mert aki minden nap úgy fekszik le, hogy ma is mundent megtett a gyerekéért, az nem ketelkedik.
Ettől függetlenül emiatt dehogy vagy rlssz6.
Mi felváltva dolgozunk.Ő nappal,én éjszaka.Neki egyszerűbb éjszaka,viszonylag gyorsan és könnyen elalszik.Vacsorát mindig hagyok,lefürdenek,elaltatja és reggelig max kel hozzá ha véletlenül nyűglődne éjszaka (de nem szokott,ritka.akkor is valami nincs rendben.nincs meg a cumi,szomjas,fázik,melege van..percek alatt megoldódik)
18:00-ra megyek,és 2:30 környékén érek haza.Ameddig alszik a fiúnk addig én is (6 és 8 óra közt kel) aztán reggel kelek hozzá.
Délben még alszik egyszer 1-2 órát,így akkor én is ledőlök még egy kis pihenésre.
Ez is egy megoldás,de ehhez szó szerint "csapat munka" kell.
Nem mindig minden zökkenő mentes,de olyankor mindkét félnek tudni kell helyén kezelni a dolgokat.Párom is volt,hogy éjszakázott a fiammal,mert ő beteg volt,aztán ahogy haza értem én vettem át.Egyikünk sem aludt szinte semmit,mindketten ki voltunk merülve,de átvészeltük 4 nap alatt.
De amúgy meg..ez nem menne akárkinek,főleg a sok díszhere alapján akikről itt panaszkodnak az anyukák/feleségek. :D
Úgyhogy leírtam,ha esetleg fontolóra vennétek ilyesmit,de kb 2 éves lesz akkor.Nem katasztrófa,ha bölcsibe adod.
A bölcsi jó. Szocializálódik, ami fontos. Arra azért számíts, hogy az első 6 hónapban kb két-három hetente lesz beteg (az immunrendszere még nincs hozzászokva a közösséghez, de ez teljesen átlagos).
Kicsit "segíthet" a szocializálódásnak, ha addig is hordod játszótérre, vagy baráti társaságba, ahol közel azonos korú gyerekek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!