Miért vagyok én attól rossz anya mások szemében, ha anyagilag megtehetem és fizetős magfánbölcsibe járatom a kislányomat úgy, hogy én nem dolgozom?

Miért lennél rossz anya vagy ezt ki mondja?
Egyébként másoktól ezt úgy hallom-olvasom (de szerintem nagyrészt irigység beszél belőlük) hogy minek vállal az gyereket akinek teher a saját gyereke és "lepasszolja" bölcsibe... Én nem gondolok erről semmit, mindenkinek szíve joga mit hogy csinál.

Mert ma már trendi és elfogadott dolog, hogy egy anya 18 éves koráig szoptatja a gyerekét és helyette törli ki a se*gét.
Emellett, ha esetleg a gyermek elesik, akkor már egyből begipszeltetik a gyereket, mert még a végén lesz rajta egy kis karcolás, amire bőven elég 1-2 fajta krém. pl. fekete nadálytő.
Valamint a gyerek nevelés is abból áll ma már, hogy egy 3 fős sort nem bír a gyerek kivárni. Inkább hisztizik és nyűglődik, mert az tök király!
Ha esetleg földhöz veri magát az ABC-ben vagy az utcán, akkor az teljesen természetes.
A kezére és a popsijára sosem verünk, mert szellemileg sérült lesz. De, ha kifut az autó elé, akkor dög*ljön meg a vezető, mert nem számított rá, hogy a kocsi elé rohan a gyerek.
És még sorolhatnám ..

A gyereknek szüksége van bölcsire?? Talán néhány gyereknek, de azért így általánosságban ezt ne jelentsük ki szerintem...
a szülőnek inkább van rá szüksége de ebben nincs szégyellni való (mégis inkább ez a magyarázat hogy kell a gyereknek a bölcsi) mert egy idegbeteg belefáradt szülő nem jobb a gyereknek mintha bölcsiben van és kisimult anyát kap vissza délután.

Nem. A gyereknek van szüksége a bölcsire nem csak a szülőnek, kell a megfelelő szocializációhoz.
Minden gyereknek kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!