Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hogy öltözik a gyerek bölcsibe?

Hogy öltözik a gyerek bölcsibe?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallom, hogy játszós, bölcsibe tökéletes. Ezek szerint a foltos, picit lyukas ruházat megfelel bölcsibe? Én valahogy pont az ellenkezőjét gondolom és próbálom oda a szebbeket ráadni. Ti hogy vagytok ezzel? Milyen állapotú ruhát hord bölcsibe? Figyeltek rá, hogy össze illő, csinos darabokat hordjon? Vagy csak legyen tiszta? Érdekel mások hogy gondolkoznak 🙃
nov. 9. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk van pár olyan ruha, ami kilyukadt, mondjuk a térdén, és én megfoltoztam. Vagy a zokniját kilyukasztotta valami, és megvarrtam. Ezeket simán ráadtam a bölcsiben. Van olyan is, ami foltos volt, de az istennek nem bírtam kiszedni a foltot, a gyerek meg ragaszkodott ahhoz a ruhához. Hát engedtem azt is, nem bálba megy.
nov. 10. 16:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó tűnik az egyetlen normális és őszinte válasznak. A többiek gondolom minden nap vadiúj ruhát adnak rá, nehogy legyen rajta egy szösz. Ezt az agyonhasznált rongyot nem tudom honnan vettétek. Apró hibákról volt szó, ami kb első viselés alkalmával rákerül, aztán vagy kijön vagy kuka? Aha, persze...
nov. 10. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 5-ös válaszoló, teljesen őszinte a válaszom.

Kihagytam azt hogy én általában mindent használtan veszek, nagyon ritkán veszek új ruhát, azt is csak akkor ha nagyon jó akcióban van. Előre is szoktam vásárolni, van amit el is felejtek hogy vettem, így került most pl elő egy kabát amit akkor vettem a piacon mikor még meg sem született.

Most van vagy 30 bölcsis felsője, így igen is kiveszem onnan ha valamiből nem jön ki a folt, vagy lesz rajta egy kis lyuk.

Persze más lenne a helyzet ha pl csak negyed ennyi ruhája lenne.

nov. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!