Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsiben, oviban szólnak, ha...

Bölcsiben, oviban szólnak, ha annyira beteg a gyerek, hogy ne vidd/viheted, vagy ez a szülők saját belátására van bízva?

Figyelt kérdés

aug. 12. 15:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol szólnak, van ahol nem.
aug. 12. 15:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk óvodában szólnak, hogy másnap ne vigyük.
aug. 12. 15:51
 3/22 A kérdező kommentje:
2 milyen betegségekre jellemző, illetve tünetekre?
aug. 12. 15:52
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Komolyabb betegségeknél általában mindenhol szólnak (pl ha hányt aznap vagy lázas), a kisebb náthás tünetek miatt pedig intézmény válogatja hol szólnak és hol nem
aug. 12. 15:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pl egyszer hazaküldték azért a gyereket, mert piros volt az arca... Szóval de, minden szarért hazaküldik.
aug. 12. 16:00
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk kis orrfolyásért nem, ha tudja a gyerek önállóan fújni, törölni.

Köhögés miatt már igen, mert a fertőzés egy dolog, de hogy 22 gyereket nem hagy aludni, az meg a másik.

Ennél súlyosabbnál már hívnak, hogy pukkan le a gyerek, vigyem haza.

Mondjuk attól én is frászt kapok, amikor a lázas gyereket, jól begyógyszerezve beviszi a szülő, aztán az enyém két nap múlva 39fok felett küzd lázcsillapító mellett is.

aug. 12. 16:18
 7/22 A kérdező kommentje:
6 gyakori akkor, hogy betegen is viszik nálatok csak addig elnyomják lázcsillapítóval a tüneteket? Milyen gyakran vagytok náthásak?
aug. 12. 16:20
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

Tavasszal és ősszel mindig.

Vírus van, lappangási idő, eljapják egymástól,sajnos ez van.

Egy kis náthába nem halunk bele, de amikor látod a gyereken, hogy alig él, és az öltözőknél délután elmeséli anyuka, hogy alig várja hogy hazaérjen mert tegnap este óta lázas és f{sik a család, na akkor tudnám a fejét beleverni a fogasba, hogy akkor miért nem otthon pihen a gyerek és ő is?

Ez nagyon gyakori.

aug. 12. 16:29
 9/22 anonim ***** válasza:
35%

Hát nálunk már csak akkor szólnak ha lázas a gyerek. Volt egy kisfiú akit pld rendszeresen begyógyszerezve hordtak, ott határozottan jelezték a végén, hogy jó volna ha észrevennék ha beteg a gyerek.De hoztak be hányós-fosós gyerekeket is, mondván mindegyik csak egyszer hányt,meg épp csak ment a hasuk reggel.Végigrókázták a délelőttöt míg értük ment valaki.

Én sose vártam meg, hogy szóljanak, az ember ismeri a gyerekét tudja mi az a pont amivel még beviszem mert még nem gáz, meg mi az amikortól már tényleg nincs értelme.

aug. 12. 16:47
 10/22 anonim ***** válasza:
41%

"Én sose vártam meg, hogy szóljanak"

Vicc.

1, minden szarért szólnak; 2, sose viszem úgy a gyereket, hogy tudnék róla hogy beteg, így mindig meglepetésként ér.

A kedvencem a legutóbbi, még a szünet előttről.

A kisebbnek éjjel felment a láza, másnap már nem vittük. Otthon volt 7 napot, az utolsó három napon már hőemelkedése se volt, egyéb tünet nem jött elő. Bevittük szerdán reggel, délben csörög a telefon, hogy kiütései vannak. Férjem ment érte, orvos délután rendelt. Mire elkezdődött 3-kor a rendelés a kiütésnek nyoma se volt. De azért ne vigyem már a héten, mert az óvoda szerint himlő és még az orvosnak se akartak hinni.

aug. 12. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!