Bölcsiben, oviban szólnak, ha annyira beteg a gyerek, hogy ne vidd/viheted, vagy ez a szülők saját belátására van bízva?
Nálunk kis orrfolyásért nem, ha tudja a gyerek önállóan fújni, törölni.
Köhögés miatt már igen, mert a fertőzés egy dolog, de hogy 22 gyereket nem hagy aludni, az meg a másik.
Ennél súlyosabbnál már hívnak, hogy pukkan le a gyerek, vigyem haza.
Mondjuk attól én is frászt kapok, amikor a lázas gyereket, jól begyógyszerezve beviszi a szülő, aztán az enyém két nap múlva 39fok felett küzd lázcsillapító mellett is.
Tavasszal és ősszel mindig.
Vírus van, lappangási idő, eljapják egymástól,sajnos ez van.
Egy kis náthába nem halunk bele, de amikor látod a gyereken, hogy alig él, és az öltözőknél délután elmeséli anyuka, hogy alig várja hogy hazaérjen mert tegnap este óta lázas és f{sik a család, na akkor tudnám a fejét beleverni a fogasba, hogy akkor miért nem otthon pihen a gyerek és ő is?
Ez nagyon gyakori.
Hát nálunk már csak akkor szólnak ha lázas a gyerek. Volt egy kisfiú akit pld rendszeresen begyógyszerezve hordtak, ott határozottan jelezték a végén, hogy jó volna ha észrevennék ha beteg a gyerek.De hoztak be hányós-fosós gyerekeket is, mondván mindegyik csak egyszer hányt,meg épp csak ment a hasuk reggel.Végigrókázták a délelőttöt míg értük ment valaki.
Én sose vártam meg, hogy szóljanak, az ember ismeri a gyerekét tudja mi az a pont amivel még beviszem mert még nem gáz, meg mi az amikortól már tényleg nincs értelme.
"Én sose vártam meg, hogy szóljanak"
Vicc.
1, minden szarért szólnak; 2, sose viszem úgy a gyereket, hogy tudnék róla hogy beteg, így mindig meglepetésként ér.
A kedvencem a legutóbbi, még a szünet előttről.
A kisebbnek éjjel felment a láza, másnap már nem vittük. Otthon volt 7 napot, az utolsó három napon már hőemelkedése se volt, egyéb tünet nem jött elő. Bevittük szerdán reggel, délben csörög a telefon, hogy kiütései vannak. Férjem ment érte, orvos délután rendelt. Mire elkezdődött 3-kor a rendelés a kiütésnek nyoma se volt. De azért ne vigyem már a héten, mert az óvoda szerint himlő és még az orvosnak se akartak hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!