Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsiben, oviban szólnak, ha...

Bölcsiben, oviban szólnak, ha annyira beteg a gyerek, hogy ne vidd/viheted, vagy ez a szülők saját belátására van bízva?

Figyelt kérdés

aug. 12. 15:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nálunk mindenért is hazaküldték a gyerekeket.

Ha egy nap csendesebb (nem bágyadt!) akkor már láttak rajta tünetet… telefon.

Nem csak velünk, többiekkel is ezt csinálták.

Nagyon untam a végére. Most kezdi az ovit, remélem jobb lesz.

Én azt gondolom, hogy normális szülő fel tudja mérni a gyermek helyzetét.

Ha ugatva köhög, taknya-nyála egybe van, alig áll a lábán, neadjisten lázas, vagy hányt stb. akkor el sem indul vele reggel.. (tudom, de, nálunk is hoztak ilyen gyereket)

Olyan előfordulhat, hogy napközben jön ki rajta valami, de ha nap végén bágyadt, csillog a szeme, akkor is lehet tudni, hogy valami készülőben van.

aug. 21. 18:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem beszólnak a vizes orrfolyásért is, de pár napja hallottam az öltözőben, hogy az egyik apukának mondta a nevelő, hogy “X ma is hányt, és ment a hasa”. Apukának az volt a válasza, hogy igen, tudom, otthon is csinálja egy ideje. A nevelő pedig gyakorlatilag semmit nem reagált rá.
aug. 21. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!