Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Válogatós gyerek nem eszik a...

Válogatós gyerek nem eszik a bölcsiben?

Figyelt kérdés

Kisfiam másfél hónapja jár bölcsiben, nagyon szereti, de az evés nehézkesen megy. Itthon is elég finnyás, csak úgy szereti a főtt ételeket, ahogy én készítem, a bölcsiben pedig hát menzás kaja van. Nem rossz, de mind tudjuk milyen a menzás étkezés. A tízórait, uzsonnát jobban megeszi, de sokszor az sem szimpatikus neki, nem eszik lekváros kenyeret például. Eleve szinte mindig kenyérből van a szendvics, ő pedig inkább a kiflit, zsömlét szereti.

Sokszor azt mondják a gondozó nénik hogy egész nap csak pár harapást evett és tejet ivott vagy ami volt az étkezés mellé.

Persze ha hazaérünk 4 körül nagyon éhes, mindig eszik ilyenkor főtt ételt, és utána még vacsorázik is. Biztos így pótolja az egész napos kimaradást.

Viszont aggódok, nem rossz ez neki, hogy szinte csak este eszik? Van itt még olyan anyuka, akinek a gyereke nem ette a bölcsődés ételt?

okt. 16. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nem eszik. Ez van.
okt. 16. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Akkor éhen marad. Gondolod, hogy a bölcsi személyzete nem telibe kakilja?
okt. 16. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Az ovodaban sem. Es megis itt vagyok. Ugyanugy valogatva. :-D
okt. 16. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
20%

Nem egészséges.

Próbálj beszélni vele.

okt. 16. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Én megpróbálnám elhozni ebéd után
okt. 17. 06:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

de mind tudjuk milyen a menzás étkezés

Nálunk pl jó, szeretik a gyerekek, meg is eszik.

okt. 17. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!