Ha a gyerek reggelente nem jó kedvvel indul bölcsibe (mondja is hogy nem akar menni), de utána elvan, nem is sír, akkor ne érezzek bűntudatot, hogy nem érzi jól magát? Jobban örülnék, ha vidáman menne bölcsibe.
Figyelt kérdés
aug. 27. 11:59
1/8 anonim válasza:
Felesleges ezen gondolkodnod, mit "kellene" érezned.
Dolgoznod kell, neki meg bölcsibe kell mennie, hogy megéljetek, ilyen egyszerű.
2/8 anonim válasza:
Mar miert kellene buntudatot erezned mert kozossegbe megy a gyerek????
3/8 A kérdező kommentje:
Hogy nem jó kedvvel megy. Mert mikor mi indulunk valahova, akkor általában jókedvvel indul
aug. 27. 12:57
4/8 anonim válasza:
A fiam minden reggel elmondja, hogy nem akar menni, maradjunk itthon. Aztán délután meg nem akar hazajönni, mert úgy eljátszik éppen.
De mondják is mindig, hogy jól érzi magát, játszik, eszik, jókat alszik.
Szóval a "balhé" csak nekem szól. :)
5/8 anonim válasza:
Van lehetőséged otthon maradni? Az én gyerekem már iskolás ha levágja a nagy hisztit reggel, akkor is mennie kell, kötelező. Ha rosszul érzed magad ettől, akkor ne vidd bölcsibe.
6/8 anonim válasza:
Amíg bent jól érzi magát addig nincs gond.
7/8 anonim válasza:
Persze, hogy nem tetszik neki, hogy le van passzolva. De szokjon hozzá, hogy ilyen az élet. A munkahelyére sem fog nagyobb kedvel menni
8/8 anonim válasza:
Ez még az óvodásnál (sőt szerintem az iskolás gyereknél) is előfordul. Teljesen normális, mi sem mindig szeretünk dolgozni menni. Hányszor volt, hogy rossz kedvvel vagy sírva ment vmelyik gyerekem oviba, de aztán ott elmúlt, jól érezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!