Aki korán kezd dolgozni és elég sok órát van a bölcsiben a gyerek, az hogy rendezte ezt le magában?
Én sajnálom a kislányom, hogy mindig ő lesz az első, akit leadnak és az utolsó, akit felvesznek bölcsiből.. reggel 7-kor kell leadjam és csak 5-kor tudok érte menni. Vendeglatasban dolgozom, egyedülálló anya vagyok és nincs senki, aki tudna néha a gyerekért menni. Én nem tudom, hogy mások mit dolgoznak, hogy tudják megoldani, a gyerekeket, de a bölcsi vezető ma mondta, hogy fèl 4 fele már alig van ott gyerek. Ez azt jelenti, a kislanyom még 1,5 orat ott ul gyerek nélkül, mire tudok menni érte.
Másnàl is volt, hogy majdnem egesz nap ott volt a gyerek? Nem viselte meg?
Úgy, hogy azt sajnálnám csak igazán, ha éhen halna/megfagyna.
Szóval megyek dolgozni.
Ugyanez volt nálam is: szintén egyedülálló anya, szintén vendéglátás. Egyszerű; ha nem dolgozok, nem tudom eltartani a gyereket. Nem azért van ott egész nap, mert én otthon unatkozom, hanem azért, mert dolgozom, hogy még tudjuk élni.
A szabadnapjaimon kompenzáltam, olyankor nem ment, vagy rögtön ebéd után mentem érte, ha épp intézni valóm volt.
Én reggel nálad kicsit korábban vittem, délután 4 körül mentem érte, az én fiam is gyakran volt utolsó. Nem is igazán értettem, mások hogy dolgoznak, mert nekem teljesen átlagos munkarendem volt.
Akkor még volt férjem is, de ő sem tudott volna korábban menni a gyerekért.
Gondolj arra, hogy ezzel biztosítod a gyerekednek is a megélhetését. Pont, hogy nagyon erős vagy, nem szégyenkezned kell, hanem büszkének lenned.
A nagyobb lányommal voltam úgy anno hogy 7re, legkésőbb 7.15-re bent voltunk és 16.15-re tudtam érte menni.
Mikor délutános voltam akkor 8-ra vittem és a bölcsis nénivel ment hozzánk haza az utolsó gyerek után. Volt kulcsa, én 6-ig dolgoztam, fél 7 volt mire hazaértem. A kényszer sajnos nagy úr, nem tudtam másképp megoldani sajnos. Apuka egyik napról a másikra lelépett, szüleim régen meghaltak.
Sosem szóltak egy rossz szót sem miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!