Hulyeseg emiatt bolcsibe adni? Tapasztalatok felos gyerekkel kapcsolatban?
Sziasztok! 19 honapos kisfiam szo szerint mindentol retteg. Nagyon nehezen viseli a valtozasokat, uj kornyezetet. Ha idegen helyre megyunk, sir es alig lehet megnyugtatni, nem szereti a zajt, sok embert.
Akiket ismer, azokkal viszont jol elvan, nagyszulokkel is szuper a kapcsolata, imad veluk lenni.
De azert remiszto, hogy ennyire nem lehet menni vele sehova, mert kiborul. Gondolkozunk a ferjemmel, hogy heti 2-3 delelottre bolcsibe (magan persze) adnank, hatha egy kicsit ez segitene rajta.
Nyilvan amig nem probaljuk meg, nem derul ki, csak erdekelnenek a tapasztalatok, volt-e mar valaki igy es mi lett a vege.
De hol van raeroltetve egy okmanyirodaban peldaul, hogy kapcsolodjon? 😂😂
En meg mindig nem arrol beszelek, hogy azt akarom, hogy gyerekekkel jatszon! Vagy mosolyogjon idegenekre vagy barmilyen interakcioba lepjen masokkal.
Nem tudom hanyszor es hogy irjam meg le.
Annyit szeretnek, hogy ne sirjon. Ennel tobb nekem egyelore nem kell. Ezert gondoltam, hogy egy kicsit a bolcsi segitene ezen, de nem fogom vinni egyelore.
2 eves koratol mennie kene, mert nekem dolgoznom kene, viszont nyitott vagyok akar arra is, hogy nem megyek vissza es csak oviba megy. Ha muszaj, megoldjuk ezt is.
Csak gondoltam hamarabb elkezdenenk finoman, heti par nap, csak delelott. De meg egyelore varunk ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!