Nyugodtan vittem a lányomat eddig a bölcsibe, viszint ma reggel lennebb parkoltam S beláttam az ablakon, láttam, hogy ment a tévé. A napokban a kislányom pirks szemekkel jött haza
Nálunk pl. nincs tévé. Amikor a nagyszülőknél vagyunk, ott sem engedem nézni.
tegnap 07:56
2/13 anonim válasza:
Nem tudom milyen bölcsi lehet, de én államiban még nem láttam olyat, ahol lett volna tv. Tablet volt a fiaméknál, de nem azért, hogy a gyerekek nézegessék, hanem arról játszottak nekik dalokat.
tegnap 08:02
3/13 anonim válasza:
Nem, sőt oviban sem.
tegnap 08:17
4/13 anonim válasza:
Nincs is bent TV. Szóval nem nézik.
Zenét szoktak hallgatni.
tegnap 08:34
5/13 babyboom567 válasza:
Dehogy is,nem is volt tv.
Az oviba azért volt,mert Megyei EGYMi ovi,kollégista óvodásokkal,akik konkrétan az oviba laktak(ez nemrég szűnt meg,mert senki sem adja már koliba az ovis gyereket),és késő délután,vagy ügyeletekbe,vagy nyári szünetben hőségriadókor,meg a kolis gyerekek esténként tévézhettek.(ezt sem úgy kell elképzelni, hogy háttérzajként folyamatosan ment a tévé, hanem hogy megnézhettek 1-2-3 pl bogyóésbabócát vagy vagy valami állatos természetfilmet vagy ilyesmit.
tegnap 08:55
6/13 anonim válasza:
Sosem találkoztam se bölcsiben, se oviban TV-vel.
tegnap 09:16
7/13 anonim válasza:
Sajnos van rá példa. A magánbölcsiben ahol kisgyermeknevelőként dolgoztam, rendszeres volt a gyerekek téveztetése... én sajnos nem tudtam fellépni ez ellen. A főnőköm agymenése volt ez. S mert angol, Helen Doron dvd-t néztek, szerinte az úgy akkor rendben volt.
tegnap 09:23
8/13 anonim válasza:
Nalunk beszoktatas alatt a siros gyereknek odaadta az ovono mobilt es youtube ozott. :D
tegnap 10:05
9/13 babyboom567 válasza:
Valaki elmondja, hogy miért van lepontozva a tényszerű válaszom?
Nálunk így volt.Pont.Ez nem egy eldöntendő, vagy szubjektív válasz volt,hanem egy tény.
tegnap 10:32
10/13 anonim válasza:
Jelentsd fel őket, add el a sztorit a blikknek és még penzt is keresel vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!