Hulyeseg emiatt bolcsibe adni? Tapasztalatok felos gyerekkel kapcsolatban?
Sziasztok! 19 honapos kisfiam szo szerint mindentol retteg. Nagyon nehezen viseli a valtozasokat, uj kornyezetet. Ha idegen helyre megyunk, sir es alig lehet megnyugtatni, nem szereti a zajt, sok embert.
Akiket ismer, azokkal viszont jol elvan, nagyszulokkel is szuper a kapcsolata, imad veluk lenni.
De azert remiszto, hogy ennyire nem lehet menni vele sehova, mert kiborul. Gondolkozunk a ferjemmel, hogy heti 2-3 delelottre bolcsibe (magan persze) adnank, hatha egy kicsit ez segitene rajta.
Nyilvan amig nem probaljuk meg, nem derul ki, csak erdekelnenek a tapasztalatok, volt-e mar valaki igy es mi lett a vege.
Én nem adnám, esetleg vidd játszótérre, ismerkedjen gyerekekkel de ne erőltesd.
Amúgy bölcsibe csak akkor veszik be, ha viszel munkáltatói igazolást.
Nem varom el es magan bolcsibe menne. Az a baj, hogy minden uj helyzetben sikit/sir.
Nem az, hogy nem jatszik.
Szerintem ez csak ártana, nem pedig használna.
Inkább veletek együtt kéne többet közösségbe vinni, lassan emelni a létszámot körülötte.
Az én gyerekem az ellentéte ennek, de látom a bölcsiben hogy sír néhány kicsi, de ott muszáj a szülőnek beadnia. Ha nektek nem muszáj, akkor ne kínozzátok a gyereket olyannal, amitől fél.
Hetkoznapokban nincs gond amugy, nyugodt, turelmes gyerek, csak ha nem hetkoznapi esemeny van. Pl legutobb el kellett (volna) menni az okmanyirodaba, hat gondolhatjatok. Nem sokra jutottunk. Vagy volt kezmuves vasar a varosban, kineztunk, kozben mentek koncertek is, tomeg, zaj,nem birta.
Vagy jonnek hozzank vendegek es oket nem ismeri, akkor is panikol, bar otthon a megszokott kornyezeteben legalabb megnyugtathato, “csak” a kezunkbol nem lehet letenni.
Jatszoteren is elvan, bar nagy, tehat meg ha tomve is van, elfernek a gyerekek. De kisebb, idegen jatszoteren ugyanez mar biztosan kiboritana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!