Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hulyeseg emiatt bolcsibe...

Hulyeseg emiatt bolcsibe adni? Tapasztalatok felos gyerekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19 honapos kisfiam szo szerint mindentol retteg. Nagyon nehezen viseli a valtozasokat, uj kornyezetet. Ha idegen helyre megyunk, sir es alig lehet megnyugtatni, nem szereti a zajt, sok embert.

Akiket ismer, azokkal viszont jol elvan, nagyszulokkel is szuper a kapcsolata, imad veluk lenni.

De azert remiszto, hogy ennyire nem lehet menni vele sehova, mert kiborul. Gondolkozunk a ferjemmel, hogy heti 2-3 delelottre bolcsibe (magan persze) adnank, hatha egy kicsit ez segitene rajta.

Nyilvan amig nem probaljuk meg, nem derul ki, csak erdekelnenek a tapasztalatok, volt-e mar valaki igy es mi lett a vege.

okt. 24. 12:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Én is hasonló helyzetben voltam, rendszeresen jártunk közösségbe, mégis extra félénk, szorongó volt. 2.5 évesen gondolkodtam a bölcsin, de szerencsére nem adtam be. Visszagondolva csak rontott volna a helyzeten. 3.5 évesen ment oviba, akkor is még félénk volt, de jobb volt a helyzet. Szerintem csak hord ide-oda, lehet lesz rosszabb is a helyzet, de idővel inkább enyhülni fog.
okt. 24. 13:40
 12/24 A kérdező kommentje:
Koszi ☺️
okt. 24. 13:43
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Nek kell folyton vinni valahova, mert egy másfél évesnek sok az ami egy felnőttnek rendben van. Játszótér nagyon jó ha kiviszed naponta, néha játszóház esetleg. A mozgás fejleszti az idegrendszert is ebben a korban.
okt. 24. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:
15%

Én nem adnám, esetleg vidd játszótérre, ismerkedjen gyerekekkel de ne erőltesd.

Amúgy bölcsibe csak akkor veszik be, ha viszel munkáltatói igazolást.

okt. 24. 14:09
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
Gyerekekkel neki nem kell játszania, 3 éves kor után játszanak együtt. Ne kapjon tőlük sirogorcsot. De más elvárás nincsen, kicsi nagyon.
okt. 24. 14:18
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát nekem ugyanilyen gyerekkel a bölcsőde lett volna a legutolsó gondolatom... Maradtam otthon GYES-en, és 3 év 3 hósan szerencsére már érett lett az óvodára.
okt. 24. 14:31
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem varom el es magan bolcsibe menne. Az a baj, hogy minden uj helyzetben sikit/sir.

Nem az, hogy nem jatszik.

okt. 24. 14:33
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez csak ártana, nem pedig használna.

Inkább veletek együtt kéne többet közösségbe vinni, lassan emelni a létszámot körülötte.

Az én gyerekem az ellentéte ennek, de látom a bölcsiben hogy sír néhány kicsi, de ott muszáj a szülőnek beadnia. Ha nektek nem muszáj, akkor ne kínozzátok a gyereket olyannal, amitől fél.

okt. 24. 14:35
 19/24 A kérdező kommentje:

Hetkoznapokban nincs gond amugy, nyugodt, turelmes gyerek, csak ha nem hetkoznapi esemeny van. Pl legutobb el kellett (volna) menni az okmanyirodaba, hat gondolhatjatok. Nem sokra jutottunk. Vagy volt kezmuves vasar a varosban, kineztunk, kozben mentek koncertek is, tomeg, zaj,nem birta.

Vagy jonnek hozzank vendegek es oket nem ismeri, akkor is panikol, bar otthon a megszokott kornyezeteben legalabb megnyugtathato, “csak” a kezunkbol nem lehet letenni.

Jatszoteren is elvan, bar nagy, tehat meg ha tomve is van, elfernek a gyerekek. De kisebb, idegen jatszoteren ugyanez mar biztosan kiboritana.

okt. 24. 14:41
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Étterembe kirándulni vidd. Ahol nincs raeroltetve hogy kapcsolódjon másokhoz, de azért láz sokféle embert, tapasztal több fele ingert. Amit leirsz az mind ugyanaz mindig.
okt. 24. 14:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!