Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mikortól adnátok bölcsibe a...

Mikortól adnátok bölcsibe a gyermeket?

Figyelt kérdés

Kisfiam most 7hónapos,véletlenül sem lepasszolni akarom,de sajnos anyagi okok miatt el kell gondolkoznom a bölcsin. (persze, azért nem most adnám be) úgy gondolom 1 éves korától szoktatnám be,de rengeteg ellenvéleményt olvasok és nagyon elbizonytalanodtam.

Persze, ha megtudnám oldani családon belül, hogy valaki vigyázzon rá, akkor nem lenne erre szükség, de édesanyám és édesapám is már rég meghalt.

aug. 8. 08:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Majd látjuk, hogy alakul, én kb. két éves korában szeretnék visszamenni dolgozni, de beszoktatás meg mindennel együtt bő másfél évesen, 20 hónaposan kezdené. De persze ez tőle függ majd elsősorban. Ha neked anyagiak miatt fontos hogy visszamenj dolgozni, akkor nyilván van az a pont, amikor muszáj. Azért az egy éves kort minimum megvárnám.
aug. 8. 12:26
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem a magyar bölcsik nincsenek felkészülve egy napi 2x alvó gyerekre. Persze ezt az állami bölcsire értem. Szóval legkorábban akkor, amikor már csak egyet alszik ebéd után.

De ismerek olyat, aki fél évesen adta (magán) bölcsibe. Ott 5 fős a csoport, na az simább ügy. (Ok, most hagyjuk, hogy ki adná be vagy nem adná be a fél évest, de ott végülis a feltételek jók voltak.)

Az én gyerekem egyébként 2 évesen ment bölcsibe, jó tapasztalataim voltak.

aug. 8. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
2 év
aug. 8. 15:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

12 de fel vagyunk készülve 2x alvó gyerekre, mi ebben a nehéz. Ha bent vagyunk alszik a kiságyban, ha kint vagyunk van babakocsi.

Nem tudom ez mért lenne gond?

aug. 9. 00:46
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Ha tehetném soha. 2 éves kor alatt semmiképp.
aug. 9. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!