Ovi, bölcsi kezdése a szülőknél is a betegségszezon kezdetét jelenti?
30 Hú köszönöm szépen, igen nálunk is az ismerősöknél is ezt látom és hallom vissza, hogy sokszor mondták teljesen felesleges egy náthával is foglalkozni, mert mindig náthás valaki a családban, kiemelt odafigyelés tisztaság stb megelőzések ellenére.
Én is szeretem az illóolajokat, ti miket használtok?
Nálunk is hasonlóan pusztító volt a vírusos mandulagyulladás, a gyerek kettőt köhintett, más baja egy percig nem volt, mi meg másnap éjjel olyan lázra ébredtünk, hogy azt hittem lefordulok az ágyból :D és így voltam kénytelen dolgozni menni, mert olyan volt a munkám akkor. Igen ha a gyerek beteg, kb ránk néz és már folyik is az orrunk. Előtte hozzáteszem semmi nem volt, kb megfázni sem tudtunk a párommal.
30-as vagyok, nálunk a méz volt, amit a gyerekorvos vírusos felsőlégúti panaszokra javasolt. Torokfájás, köhögés stb. Mást igazából nem. Meg a sósvizes orrspray.
Amúgy, az osztályban kedden lett egy skarlátos, meg az egyik másik osztályba valaki bevitte ótvarosan a gyerekét meg egy csomó gyerek köhög. Az enyémnek tegnap óta be van dugulva az orra, hurrá! Gyűlölöm már ezt az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!