Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Járhat úgy a gyerekem bölcsibe...

Járhat úgy a gyerekem bölcsibe, hogy én munkanélkülire megyek?

Figyelt kérdés
Kirugtak a munkahelyemen, amiért sokat hiányoztam a gyerek betegeskedései miatt. Most munkanélküli segélyt kell igenyelnem, ameddig nem találok munkat, addig vihetem bölcsibe tovabbra is? Illetve Gyest is kapok, akkor a munkanélküli segély mellett az megszünik?
ma 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Hivatalosan nem járhatna. Hisz a bölcsi a dolgozó szülők gyerekének van.

Viszont ha nem szólsz, nem fognak utána nézni.

Ha most kivennéd, találsz munkát, utána meg vagy lesz hely neki, vagy nem.

A gyesnek semmi köze hozzá.

ma 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Év közben nem ellenőrzik a munkaviszonyt és nem is raknak ki gyereket.

Gyes és munkanélküli segély nem jár együtt.

ma 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos engem is elküldtek, amikor a fiam bölcsődés volt. De munkát kerestem, nem akartam sokáig munkanélküli lenni. Nem szóltam a bölcsődében, mert annak semmi értelme nem lett volna, ha kiveszem, pár hónapon belül meg vissza iratom. És igen, vagy a gyest vagy a munkanélküli segélyt lehet csak igényelni, együtt a kettő nem megy. Nekem vissza kellett mondanom a gyest, mert az volt a kevesebb összeg.
ma 19:05
 4/7 babyboom567 ***** válasza:
100%
Én vállalkozói támogatás miatt akartam regisztrálni a munkanélkülibe annó, és csak úgy tudtam, hogy a férjem átvette a gyest.
ma 19:53
 5/7 babyboom567 ***** válasza:
93%
A gyereket meg ki ne vedd a bölcsiből, senkinek se mondd, hogy mi a helyzet,és keress másik munkát.
ma 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, mar majdnem szólni akartam az igazgatonak, de akkor nem mondom.. Es mi van ha 2-3 honapig nem talalok munkat? Nem fog feltűnni a bölcsibe? Es ha kozben fognak kerni ilyen munkahelyi igazolast a fizetesemrol? 1 evben ketszer is szoktak kérni .. Akkor rajonnek hogy nem is dolgozok..
ma 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként az álláskeresési járadék mennyi most? Kb mekkora összeg havonta?
ma 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!