Ovi, bölcsi kezdése a szülőknél is a betegségszezon kezdetét jelenti?
2. vagyok.
11-es, dehogynem dajkálom a gyereket, ha beteg. Sőt nem egyszer arcon tüsszög, arcon köhög, amikor kruppos rohama van mi fogjuk az apjával felváltva az udvaron, amíg elmúlik a roham, úgy, hogy az arca közvetlenül a mi arcunk mellett van. Nemrégen volt lepkehimlős, de semmi tünete nem volt, csak a kiütések, tehát nem tudtuk, hogy beteg és fertőz, ugyanúgy puszilgattuk egymást, ettem meg a maradékát, mégem kaptam el. Valószínűleg erősebb az immunrendszerünk.
Az en gyerekem mindent is hazahozott az osszes hanyas fosast, mandulagyulladasokat taknyot, kiutest, 3 napos laz, lepkehimlo mindent is.
Hanyas odaig fajult, hogy 2x voltunk bent infuzion es 2x vittem be amikor szerencsere nem tartottak bent.
De dajkaltam olbe, hanytattam, takaritottam a hanyast. Hanyt le, fosott ram veletlenul mig dajkaltam. Stb..
En sosem egy betsgseget se kaptam el tole az apja is csak 2 hanyast. De en nem vagyok beteges, talan gyerekkoromban voltam utoljara lazas vagy barmi egyeb nyavaja.
Ovi ota a gyerek se beteg, evi 1-2 takonykorral elvan a suliban.
Erősítsd az immunrendszered ma otletem nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!