Kötelezhetnek rá, hogy kicseréljem a gyerek által tönkretett játékot?
Figyelt kérdés
A fiam a bölcsiben ma tönkretett 2 egyforma játékot. Mikor mentem érte, mindkét játék ott várt a szekrényben, majd mondták hogy mi történt, vegyek 2 ugyanilyet. Kérdeztem mégis mi történt, azt mondták hogy azt hitték játszik vele, ezért nem vették észre, majd látták, hogy mit csinál, addigra késő volt. Kicsit később a másik ugyanolyan kramanccal is ugyanezt csinálta. Megjegyzést tettem, hogy hárman figyeltek összesen 4 gyerekre, nem gondolom hogy az én dolgom lenne újakat venni. Ott sem voltam, nekik kellett volna figyelni rá. Csak kikerekedett szemmel elköszönt és bement. Kicserélem, veszek helyettük másikat, de akkor sem érzem jogosnak. Önkormányzati bölcsiről van szó.2023. dec. 18. 17:14
31/37 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy a bölcsinek nincs pénze újra? Nem kötelezhetnek, de ha nem veszel, annyival kevesebb játékuk lesz. Csak aki szólt neked, az rosszul fogalmazta meg.
33/37 anonim válasza:
Én megvenném, mert gondolom amúgy a bölcsinek nincs pénze újra, nekem meg beleférne.
34/37 anonim válasza:
Bocs, de az se biztos, hogy a te gyereked volt...
35/37 anonim válasza:
36/37 A kérdező kommentje:
A kramanc kacat, haszontalan tárgy errefelé (Gy-M-S megye).
Mágneses rajztábláról van szó. Firkált rá, de túl erősen belenyomta a tollat így az kilyukadt. Kicsit később a másik rajztáblával szintén ugyanezt csinálta. Nem kombinálok, de lehet hogy úgy akarta használni, mint a nővére "scratchbook"-ját, az ugye ilyen karcolós rajzolós füzet.
Vettem a bölcsibe 4 újat helyette, de nem való 3 év alatti gyerekek kezébe. A toll is tökre hegyes, simán okozhat sérülést is🙁
2023. dec. 25. 22:24
37/37 anonim válasza:
Rosszul tetted, hogy vettél. Most vérszemet kaptak, mint a kéregető c...ok, mert látják, hogy téged érdemes pumpolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!