Kötelezhetnek apasági tesztre?
Figyelt kérdés
Ha lefekszem egy nővel, aki később bejelenti, hogy teherbe esett, és úgy határoz, hogy meg szeretné tartani a gyereket, a hatóság kötelezhet engem apasági tesztre? Lehet valami jogi következménye, ha nem vagyok hajlandó elmenni rá?2022. dec. 29. 19:46
2/12 anonim válasza:
Igen, és arra is kötelezhetnek, hogy fizess gyerektartást.
3/12 A kérdező kommentje:
És ha esetleg külföldre költözék akkor is?
2022. dec. 29. 19:54
6/12 anonim válasza:
megtalálnak, és ha nem mész magadtól a rendőrség visz oda.
7/12 anonim válasza:
Persze, EU-n belul mindenkepp, azon kivul utana kell jarni.
Ha nem mesz el , bilincsben visznek,miutan a kiadott korozes alapjan megtalalnak. Kell ez neked ? Hasznalj kotont, az olcsobb.
8/12 anonim válasza:
Most nem lehet kibírni azt a 2 percet gumival? Komolyan?
9/12 A kérdező kommentje:
Prostinál használtam még eddig csak gumit.
2022. dec. 30. 11:43
10/12 anonim válasza:
#9 bárcsak maradtál volna a prostiknál.
Ha szerencséd van az apasági teszt nem téged igazol és megtanultad a leckét. Ha tiéd a gyerek akkor vállald érte a felelősséget.
Külföldre meg hiába mész, simán megkeresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!