Hogyan oldod meg, ha reggel 6-ra már munkába kell lenned?

Kedves 32-es! Nem! Pont ezt nem szeretném. Amúgy a nagymama ajánlotta fel a segítséget! De én meg pont ezt szeretném elkerülni! Pont ez volt a kérdésem lényege, hogy ezt az opciót nem szeretném. Mert nem várható el, hogy miattunk kelljen hajnalba vezessen végig a városon, majd egy 2 éves kicsit dac korszakos gyerkőcöt készítsen össze és vigye el a bölcsibe.
Nagyon szeretem, mert önzetlenül segítene, de tudom, hogy ez hosszú távon fárasztó dolog! Pont ezért szeretném ezt elkerülni! Nem várhatom el egy rokontól sem, hogy hajnal 5-re legyen nálunk és gondoskodjon addig a gyerekünkről.
Plusz a gyermekemet sem szeretném ennek kitenni bármennyire is rajongásig szereti a nagymamáját.
Valószínűleg én váltok, más megoldást nem látok. Sajnos egy nő kisgyerekkel nem éppen kelendő a munkaerőpiacon. Lehet ezen kellene változtatni és többen vállalnának gyermeket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!