Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Hogyan oldod meg, ha reggel...

Hogyan oldod meg, ha reggel 6-ra már munkába kell lenned?

Figyelt kérdés
A munkáltatóm csak reggel 6-tól 14-ig tud vissza venni dolgozni. Így már 5 után el kell indulnom dolgozni. A férjem műszakol hétfőtől -péntekig ő is ha délelőttös illetve éjszakás nem tudja vinni. Van egy nagymama, aki szintén dolgozik, de általában délután, viszont akkor át kell utaznia a fél várost már hajnalba, hogy itt legyen mire indulok. Nem tudom mennyire lesz ez járható út. Van valaki hasonló helyzetben?
2023. okt. 3. 12:34
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
91%
Mi pl váltott műszakban dolgozunk a férjemmel másik városban (!) , így mindig van valaki otthon. A lányunk elsős. 3 napot dolgozunk,3 nap pihenő hattól-hatig, nappal és éjszaka is.
2023. okt. 3. 21:29
 32/34 anonim ***** válasza:
57%
De, majd a nyugdíjaskorú anyuka még munkaidő előtt rohangáljon a gyerekkel, aztán menjen dolgozni. :D vagy neki mindegy, mert ő nem ember?
2023. okt. 3. 21:29
 33/34 A kérdező kommentje:

Kedves 32-es! Nem! Pont ezt nem szeretném. Amúgy a nagymama ajánlotta fel a segítséget! De én meg pont ezt szeretném elkerülni! Pont ez volt a kérdésem lényege, hogy ezt az opciót nem szeretném. Mert nem várható el, hogy miattunk kelljen hajnalba vezessen végig a városon, majd egy 2 éves kicsit dac korszakos gyerkőcöt készítsen össze és vigye el a bölcsibe.

Nagyon szeretem, mert önzetlenül segítene, de tudom, hogy ez hosszú távon fárasztó dolog! Pont ezért szeretném ezt elkerülni! Nem várhatom el egy rokontól sem, hogy hajnal 5-re legyen nálunk és gondoskodjon addig a gyerekünkről.

Plusz a gyermekemet sem szeretném ennek kitenni bármennyire is rajongásig szereti a nagymamáját.

Valószínűleg én váltok, más megoldást nem látok. Sajnos egy nő kisgyerekkel nem éppen kelendő a munkaerőpiacon. Lehet ezen kellene változtatni és többen vállalnának gyermeket.

2023. okt. 4. 12:37
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Babysittert nem próbáljátok meg? Végülis 1-2 óra munka lenne a részéről, tehát nem vészes, akár még egy egyetemista lány is lehetne iskola előtt, akinek kell a pénz. Persze megbízható kell, de azért a bölcsibe elkísérés nem annyira kemény meló.
2023. okt. 4. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!