Ma reggel teszteltem, ami negatív lett. Párom miután elkísért munkába, kikukázta,2 csík. Szerintetek? Walentin 10-es, kb 1 h telt el.
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 10:07
1/7 anonim válasza:
A tesztekre rá van irva hogy csak 10-15 percig értékelhető az eredmény. Valószinüleg csak száradási csik. De a legbiztosabb ha csinálsz ujra tesztet. Az a biztos.
2/7 anonim válasza:
2 nap mulva ismeteld meg,de valoszinu,hogy baba van a dologban:)
3/7 anonim válasza:
Szia! 2 hete készítettem 1 tesztet ami az első 2 percben még csak 1 csíkot mutatott, majd 20 perc múlva amikor kidobni készültem, 2 csíkos lett :) 2 nappal később vettem egy újabb tesztet, ami már 3 perc után 2 csíkos lett. Majd következő nap elmentem az orvoshoz hogy megtudja mi a helyzet, ő azt mondta hogy valószínű még nagyon kicsi a magzat, ezért mutatta később ki a teszt, ahogy megvizsgált, látta hogy valóban nagyon pici a petezsák, - mégcsak az vehető ki - azt mondta várjunk még 2 hetet és menjek vissza akkor. Szóval 90% hogy terhes vagy! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sajnos, nem tudom, mikor lett 2 csík, 10 vagy 50 perccel később. Mert az is támpont lenne..
2013. jún. 16. 10:19
5/7 anonim válasza:
Nem megbízható teszt a Walentin!!!
Nekem időn belül, 3-4 perc alatt jött ki a 2.csk, nem szemguvasztós, rendesen látszott, és nem voltam terhes abban a hónapban.
Szerintem ne higgy ennek a tesztnek, engem nagyon becsapott!
Vegyél másik fajtát, és CSAK IDŐN BELÜL számít, ha terhes vagy, akkor időn belül ki kell mutatnia úgy is. Órák múlva már száradási csík.
6/7 anonim válasza:
Időn túl nem érvényes már a teszt. Nekem is volt így, nem voltam terhes.
7/7 A kérdező kommentje:
Azért még reménykedem, mert mens-re utaló jelem nincs.
2013. jún. 16. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!