Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel teszteltem, ami...

Ma reggel teszteltem, ami negatív lett. Párom miután elkísért munkába, kikukázta,2 csík. Szerintetek? Walentin 10-es, kb 1 h telt el.

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A tesztekre rá van irva hogy csak 10-15 percig értékelhető az eredmény. Valószinüleg csak száradási csik. De a legbiztosabb ha csinálsz ujra tesztet. Az a biztos.
2013. jún. 16. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
2 nap mulva ismeteld meg,de valoszinu,hogy baba van a dologban:)
2013. jún. 16. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! 2 hete készítettem 1 tesztet ami az első 2 percben még csak 1 csíkot mutatott, majd 20 perc múlva amikor kidobni készültem, 2 csíkos lett :) 2 nappal később vettem egy újabb tesztet, ami már 3 perc után 2 csíkos lett. Majd következő nap elmentem az orvoshoz hogy megtudja mi a helyzet, ő azt mondta hogy valószínű még nagyon kicsi a magzat, ezért mutatta később ki a teszt, ahogy megvizsgált, látta hogy valóban nagyon pici a petezsák, - mégcsak az vehető ki - azt mondta várjunk még 2 hetet és menjek vissza akkor. Szóval 90% hogy terhes vagy! :)
2013. jún. 16. 10:16
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Sajnos, nem tudom, mikor lett 2 csík, 10 vagy 50 perccel később. Mert az is támpont lenne..

2013. jún. 16. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem megbízható teszt a Walentin!!!

Nekem időn belül, 3-4 perc alatt jött ki a 2.csk, nem szemguvasztós, rendesen látszott, és nem voltam terhes abban a hónapban.

Szerintem ne higgy ennek a tesztnek, engem nagyon becsapott!

Vegyél másik fajtát, és CSAK IDŐN BELÜL számít, ha terhes vagy, akkor időn belül ki kell mutatnia úgy is. Órák múlva már száradási csík.

2013. jún. 16. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Időn túl nem érvényes már a teszt. Nekem is volt így, nem voltam terhes.
2013. jún. 16. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Azért még reménykedem, mert mens-re utaló jelem nincs.
2013. jún. 16. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!