Hogyan oldod meg, ha reggel 6-ra már munkába kell lenned?
Hát sajnos valakinek váltani kell, nálunk én is és a férjem is váltottunk idén, hogy a gyereket meg tudjuk oldani. Hozás vivés, szünetek, betegség.
A férjem 8-16 dolgozik, 5 percre tőlünk. Én meg 8-17 hivatalosan, heti 2 nap iroda, 3 otthon, de valójában kb 8.30-16.20ig
Így tudunk mindent megoldani, előző helyeken nem tudtuk.
Nagymama nincs csak a szomszéd,aki ha muszáj néha hazahozza, pár ilyen alkalom volt idén.
Mindenkinek, aki azt írja, hogy "tanulni kéne": én írtam a 11. választ, diplomás vagyok, olyan munkám is van, irodában dolgozom, ahogy mondtam, 8:00-tól 16:30-ig. Tehát standard irodista munkaidőben, és mégsem tudnám egyedül megoldani. Oké, annyi szépséghibája van a munkámnak, hogy sajnos nem homeoffice-kompatibilis, de könyörgöm, nem dolgozhat mindenki otthonról.
Szóval ez igenis a rendszer hibája. Az, hogy reggel nincs az iskolában elég ügyeletes tanár, aki tudna figyelni a 7:30 előtt érkezőkre, szintén. És akkor én még befoghatom a számat és örülhetek, mert legalább szaktanárból nincs (egyelőre) hiány.
Tanulhattam volna😑
Igen mert csak egy 8 általános végzettségű ember dolgozhat 6-tól😁
Hidd el tanultam, nem sori dolgozó vagyok. Már januárban jeleztem, hogy vissza mennék hamarosan dolgozni, akkor 7-tól 15:20-ig beszéltük meg, ez nekem jó is lenne, most mondták hogy 6-tól 14-ig tudnak foglalkoztatni.
A férjem most váltott munkahelyet, mivel úgy voltunk, hogy én fixen tudom hozzni-vinni. Nagyon átverve érzem magam. 😔
Kb. Van 2 hetem, hogy találjak másik állást.
Hiába tanultam volna valami újat akkor sem biztos, hogy nulla tapasztalattal, kisgyermekkel engem választanának.
anyukád addig nem tud ottaludni, míg nem találsz másik helyet?
akkor nem kell hajnalban kelnie, elviszi a gyereket. ha a férjed 3 műszakol, ez minden 3. hetet jelentené, ha gyorsan találsz mást akkor 2-3 hét lenne csak ilyen ottalvós sztori.
De lehet a munkahelyed is meggondolja magát, ha közlöd, hogy akkor felmondasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!