Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Soha nem szokja meg? 11hós a...

Soha nem szokja meg? 11hós a kicsim, szóval 11hónapja (na, jó kb. csak 3hónapos kora óta, mióta nem csak eszik-alszik) mindennap, reggel míg apa készülődik a munkába (félóra), én rendbe teszem (tenném ) a lakást, ..

Figyelt kérdés

11hós a kicsim,szóval 11hónapja (na, jó kb. csak 3hónapos kora óta,mióta nem csak eszik-alszik)mindennap,reggel míg apa készülődik a munkába (félóra), én rendbe teszem (tenném ) a lakást,beágyazok, elmosogatok...stb.addig ő a kiságyban "játszik".de hamar ,5perc múlva már csak ordít hogy kiakar jönni.aztán a porszívózás.az is mindennap d.e. 9.30kor.ekkor is a kiságyban van.ezt is végig ordítja.

nem szokja meg,ezeket a rendszereket soha?kb. csak ebben a két esetben van a kiságyba "zárva", amúgy szabad, ővé az egész lakás.vagy én várok túl sokat?

2009. júl. 10. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem erre az időre is kivehetnéd a kiságyból, én ezt bébikomppal oldottam meg, mert nagy a házunk és járólap van letéve. Kicsit nehezebb így takarítani, tapasztalatból tudom, engem is állandóan elüt a gyerek, de legalább egyikőtök sem izgatja fel magát :)
2009. júl. 10. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is kb. így néz ki a délelőtt, de nincs kiságyban. Ekkora baba már eljátszik kiságyon kívül is. Legalábbis az én fiam amíg mosogatok, kávét főzök stb. játszik, amikor porszívózok, jön utánam. Így valóban lassabban lehet haladni, de közben beszélek hozzá vagy énekelek és így játszás közben el van végezve a munka is.
2009. júl. 10. 10:50
 3/7 A kérdező kommentje:
hát nekünk kicsi a lakás, bébikomp el sem fér.azt gondoltam volna, már elég "nagy" ezeket a dolgokat kivárni.
2009. júl. 10. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
pont ilyen helyzetben vagyok én is! egyszerűen rettegek attól, ha be kell tennem a járókába. pedig vannak olyan tevékenységek, amelyeket csak így tudok elvégezni! felmosás, fürdő-, wc-takarítás, porszívózás. ordít, hoyg "szabad akarok lenni!". nem bírja elviselni, ha rács mögött van. márpedig azt nem engedem meg neki, hogy pl. magára borítsa a hipós felmosóvödröt, így kénytelen vagyok elzárni. nem marad más, mint hallgatom, ahogy bömböl. gondolom, a szomszédok imádják...
2009. júl. 10. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 2 hónapja nem tudom járókába tenni,mert üvölt.Mostanra a pórszívózáskor is mellettem van,12 hós,jön végig szobáról szobára.

A kiságyába pedig végképp nem marad el,csak éjjel.Én nem tudom hagyni sírni,de ha muszáj ,mert pl csengetnek és ki kell mennem( családi ház,én is beteszem.,tehát ha veszály miatt kell beteszem.,de csak mert dolgom van,nem inkább úgy időzítek,amikor tudom máskor megcsinálom amit lehet.De volt hogy babakocsiba raktam ,és úgy mostam fel a szobákat,mert különben belemászott volna a vödörbe.Nagy nehezen ezt kibírja mert ide-oda tologatom őt is ahogy haladok előre.Nem könnyű ez az időszak,főleg mert nagyon felfedezőek most,minden érdekli őket.Beágyazásnál is ott van mellettem.

Kisebb korában,míg nem tudott mászni sem,elvolt az ágyában napközben is játékokkal,legalábbis nekünk régen ez nem volt gond, csak amióta mászik,.megy.

2009. júl. 10. 11:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 11.5 hós a babám, és szintén nehezen viseli, ha nem vele foglalkozom, pedig korábban (és most is gyakran eljátszik viszonylag sokáig egyedül. állítólag már tombol náluk a szeparációs szorongás, szóval szerintem nem azzal van a baj, hogy nem szokta meg a rendet, hanem inkább azzal, hogy veled akar (fizikailag is) lenni.
2009. júl. 10. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Az enyém 11 hónapos koráig imádta ha porszívózok. Sikongatott ugrált tapsolt stb. Aztán 1 éves lett azóta ha kint van ha bent a kiságyban üvölt. Na ez mitől lehet....?

Gőzöm nincs miért csinálják ezeket, de elég szar úgy porszívózni, hogy a gyerek torkaszakadtából üvölt melletted.

2009. júl. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!