Soha nem szokja meg? 11hós a kicsim, szóval 11hónapja (na, jó kb. csak 3hónapos kora óta, mióta nem csak eszik-alszik) mindennap, reggel míg apa készülődik a munkába (félóra), én rendbe teszem (tenném ) a lakást, ..
11hós a kicsim,szóval 11hónapja (na, jó kb. csak 3hónapos kora óta,mióta nem csak eszik-alszik)mindennap,reggel míg apa készülődik a munkába (félóra), én rendbe teszem (tenném ) a lakást,beágyazok, elmosogatok...stb.addig ő a kiságyban "játszik".de hamar ,5perc múlva már csak ordít hogy kiakar jönni.aztán a porszívózás.az is mindennap d.e. 9.30kor.ekkor is a kiságyban van.ezt is végig ordítja.
nem szokja meg,ezeket a rendszereket soha?kb. csak ebben a két esetben van a kiságyba "zárva", amúgy szabad, ővé az egész lakás.vagy én várok túl sokat?
Én 2 hónapja nem tudom járókába tenni,mert üvölt.Mostanra a pórszívózáskor is mellettem van,12 hós,jön végig szobáról szobára.
A kiságyába pedig végképp nem marad el,csak éjjel.Én nem tudom hagyni sírni,de ha muszáj ,mert pl csengetnek és ki kell mennem( családi ház,én is beteszem.,tehát ha veszály miatt kell beteszem.,de csak mert dolgom van,nem inkább úgy időzítek,amikor tudom máskor megcsinálom amit lehet.De volt hogy babakocsiba raktam ,és úgy mostam fel a szobákat,mert különben belemászott volna a vödörbe.Nagy nehezen ezt kibírja mert ide-oda tologatom őt is ahogy haladok előre.Nem könnyű ez az időszak,főleg mert nagyon felfedezőek most,minden érdekli őket.Beágyazásnál is ott van mellettem.
Kisebb korában,míg nem tudott mászni sem,elvolt az ágyában napközben is játékokkal,legalábbis nekünk régen ez nem volt gond, csak amióta mászik,.megy.
Az enyém 11 hónapos koráig imádta ha porszívózok. Sikongatott ugrált tapsolt stb. Aztán 1 éves lett azóta ha kint van ha bent a kiságyban üvölt. Na ez mitől lehet....?
Gőzöm nincs miért csinálják ezeket, de elég szar úgy porszívózni, hogy a gyerek torkaszakadtából üvölt melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!