Hogyan oldod meg, ha reggel 6-ra már munkába kell lenned?
Sehogy, vagy munkahelyváltás, vagy munkaidő-variálás, akár neked, akár a férjednek, attól függ ki keres jobban. Esetleg dolgozhat valamelyikőtök 6 órában, ha belefér anyagilag, meg ha van ilyen lehetőség a cégnél.
Hallod, én 8-16:30-ig dolgozom, és még így se tudnám egyedül megoldani. 7 éves másodikos fiam és 3 éves kiscsoportos lányom van, az ovi a sulival szemben, az utca másik oldalán. De mindkettő 16:30-kor zár (tehát nem érnék értük oda), és a suliban picsognak, ha 7:30 előtt ér be a gyerek, tehát még az se, hogy menjenek korán, én meg kezdjek előbb.
Nálunk én viszem őket reggel, és a férjem (aki 6:30-15:00 dolgozik) megy értük délután.
Nem tudsz mit csinálni, munkahelyet kell váltani.
A gyerek bölcsi után óvodába fog járni, majd iskolába. Legalább az első néhány évben oda is kísérned kell. Itt nem 1-2 évről van szó, ezt kéne megértened. Ha lesz kistestvér, akkor még jobban elhúzódik ez az időszak.
15, egyáltalán nem gyakori a 3 gyerek, csak mert most volt pár év, mikor a középosztály egy része vállalta a támogatások miatt, ettől még 1,5 körül van a születési ráta, azaz az átlag nőnek ennyi gyereke születik, még kettő sem. És ebben benne van az is, hogy egy bizonyos népcsoport meg 4-5 -őt vállal.
Ergo az átlag fehér magyar családban 1-2 gyerek van itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!