Akinek reggel 6-ra kell mennie munkába hogy tudja elvinni a gyerekeket iskolába?
Én egyedül mentem iskolába. Első nap elkísértek. Második nap megnézték, hogy hogyan közlekedek. Harmadik nap már tök egyedül mentem.
Persze nálunk nem divat, hogy a gyerek a város másik végébe járjon iskolába. Szóval gyalogos távra volt és nem kellett nagy utakon átmenni.
Én mindig úgy kerestem munkát, hogy ne a gyerekek rovására menjen.
De ha mégis így kéne döntenem, akkor az iskolai reggeli vigyázást választanám, ami 6-tól van. Vagy pedig fizetnék valakinek, hogy jöjjön a gyerekért és vigye el suliba.
Nálunk is így volt apa mindig 7 re járt anya meg hol délelőttös hol délutános volt
Voltunk páran az osztályban ilyen korán járók náluk a folyosón kellett várni padokon de én szerettem :) a kiváltságosak segíthettek a büfés néninek tartani a rekeszt még kapakol egy cukorért :-D
De mivel elég közel van az iskola hamar egyedül jártam de akkor is elég korán mentem
Időben le voltunk fektetve szóval nem.viselt meg a korán kelés
Rosszabb volt ha anya délutános volt apa meg nem ért haza időben ilyenkor sokszor mama segített be
De mivel akkor még nem így voltak telefonok mint most volt hogy ültem a padon és néztem ahogy a takarítónéni csinalja a dolgát
De azért felnőttem :-D
Szerintem ha tudod közeli suliba add és akkor hamarabb lehet önálló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!