Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » A gyerek szempontjából mi a...

A gyerek szempontjából mi a jobb? Ha bölcsis lesz, vagy ha nem?

Figyelt kérdés

A munkahelyem olyan jellegű,hogy 2 éves korában is mehetek dolgozni,de az ovit is megvárhatjuk.

Sokszor hallom,hogy az ovi szükséges rosdz, más részt viszont meg azt,hogy ovira önállóak,ügyesek,talpraeaettek lesznek. Szerintetek?

2022. márc. 7. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%
Nincs olyan gyerek, akinek szüksége van a bölcsire. Olyan szülő van, akinél a bölcsi is jobb.
2022. márc. 7. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

Cáfolom utolsó.

Természetesen csak a saját gyerekem példákján, de az akkor már kívül esik a "nincs olyan gyerek" fogalmán.

Az én lányom 22 hónaposan kezdte. Imád közösségben lenni. Játszótéren is tapad más (általában) korabeli lányokra, hogy együtt játszanak. A bölcsiben van egy kis barátnője, aki ráadásul nem is csoporttársa, csak az udvaronés délután szoktak együtt játszani. Ezt án nem tudnám megadni neki itthon.

Ezen kívül a beszédfejlődése ugrásszerűen megindult,mióta jár. Ezen kívül meg tudja tapasztalni, hogy hogyan tud érvényesülni anya nélkül, mégis támogató közegben.

Plusz sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta van benne heti 3 nap üresjárat. Nem megyünk egymás agyára 24/7ben. Én türelmesebb vagyok, sokkal könnyebben tudok támogatólag ottlenni mellette a hisztiknél. Nem esik nehezemre a sírásmeghallgatás ha szüksége van rá. Mert nekem is van időm töltődni.

2022. márc. 9. 12:55
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos ezzel nem cáfoltál meg. Bocs.
2022. márc. 9. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
41%
Az elején írtam, hogy az én lányom igényli a bölcsis társaságot, tehát szüksége van a bölcsire.
2022. márc. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!