Mennyi idő alatt hat a disznózsír pakolás? Most kentem be a lányom végső elkeseredettségemben. Textilpelust jó vastagon bekentem, körbeér neki. Majd folpackkal áttekertem. Rá vékony pizsama. Így jó?
Ugyanolyan termeszetes szer, mint a hagymak megfazasra: hagymatea, fokhagyma, mezzel pl.
41/N.
Nekem is csinálta anyukám, mikor kicsi voltam. Használt, viszont imádtam a zsírt, ezért sutyiban próbáltam lenyalogatni magamról:)Ez nem vajákolás, mint valaki írta, régen sokan alkalmazták.
Off:
Van még pár régi gyógymód, amit nálam alkalmaztak, a többség hülyén bámul rám, mikor elmondom:
- pókháló a sebre
- hagyma tea
- zúzott fokhagyma mézzel
- szálkára anyukám félbevágott paradicsomot kötött, ez felpuhította a bőrt, és fertőtlenít is
- vasszög almába szúrva, majd az almát megenni ( állítólag vashiány ellen, de ennek kételkedek a valóság alapjában )
Örülök, hogy jobban van a lányod!
"pókháló a sebre "
Fogom a fejem bakker.
Biztos hat, csak hinni kell benne...
Velem lehet a baj, nekem semmi ilyesmi nem hatott soha (és én se vagyok fiatal).
Én ilyenkor mindig egy evőkanál melegített mézet kaptam. Nem forróra, és egyszerre kellett lenyelni.
És használt, felnőttként is gyakran alkalmaztam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!