Hurutos köhögésre is jó a disznózsír?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve. Már minden orvosi bogyót beadtam neki.2015. dec. 19. 14:45
1/3 anonim válasza:
Eddig pontosan mit adtál neki, és milyen házi praktikával próbálkoztál?
Szívod az orrát? Baby luuf balzsamot próbáltad? Köptetőd adod neki? Inhalátorod van otthon?
2/3 anonim válasza:
Ha vírusfertőzése van akkor az gyógyszerek semmit nem érnek. Mi a tünet? Az én fiam krupos, a hét elején múlt el az ugatás, és most szakad fel neki a lerakadt nyák a torkából, az orvos Paxirasol oldatot mondott.
Amúgy mi inhalálunk, vettem inhalátort, és salvus vízes sóoldatot inhalálunk naponta többször. Nem csak neki jó, hanem a család minden tagjának. Illetve most vettem párásítót is, abba is salvus vizet raktam és sóbarlangot csináltam a szobából.
Sokkal jobb mindenféle gyógyszernél.
3/3 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy hány éves gyerekről beszélünk? Mióta tart a köhögése? Orvos látta egyáltalán, vagy saját szakállra gyógyszerezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!