A disznózsír (zsíros kenyérként fogyasztva) ugye nem számít "nyers húsnak" toxoplazma fertőzés szempontjából?
Figyelt kérdés
csak azért gondolom, mert köze van a disznóhoz, húshoz...
a toxoplazma miatt kérdezem. már teljesen elvesztettem a józan ítélőképességemet, mert folyton parázok valamitől.
ugye úgy készül. hogy meg kell főzni???
2008. júl. 22. 19:05
1/3 anonim válasza:
Nem magát a zsírt főzik és nem is főzik. A disznó háját sütik meg és abból "folyik" ki a zsír, a háj pedig összesül, az a tepertő. Nem nyers egyik sem.
2/3 anonim válasza:
Nyugodj meg, sehol nem olvastam még, hogy zsírt ne egyenek a kismamák. Amúgy meg lehet, hogy már rég átestél a toxoplasma fertőzésen korábban, így védett vagy. Én is parázós vagyok, én attól félek, nehogy elhaljon a babám. Úgy látszik, mindenkinek megvan a maga vesszőparipája.
Minden jót kívánok,
10 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Látszik, hogy nem sütöttél még tepertőt. Nem nyers, viszont a tatár beafseaket inkább kerüld, igaz, az marha, de az nyers. (igaz, pácolva van, de a tojás is nyers, ami benne van). Zsíroskenyér nincs a tiltólistán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!