Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám mindent a fejére...

A babám mindent a fejére pakol? Tiétek is csinál ilyet? 5 hónapos.

Figyelt kérdés

Amióra megfogja a dolgokat, azóta minden a feján köt ki. Betakarja vele az arcát, szétdobj a kezeit és kicsit lefagy.

Az elején leszedtem mindig, azt gondoltam, véletlenül sikerül úgy, de most már tudatos tuti, mert le is veszi magának,aztán visszateszi. Pelenkát, macit, csörgőt, ruhát, párnát, amit talál éppen a keze környékén.

#baba #pakolás #arc betakarás
2014. szept. 12. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Kívülállóként azt mondom: aranyos :) Talán ismerkedik a szagokkal, vagy hasonló. Ami még eszembe jutott, hogy a szeme rendben van a kicsinek? Nem nézegeti a tárgyakat, hanem csak az arcára teszi?
2014. szept. 12. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet kukucsosat szeretne játszani:) az enyém akkor csinálta ezt
2014. szept. 12. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam is 5 hónapos és ugyanezt csinálja :) mondjuk ő főleg akkor ha álmos... úgy alszik el, hogy teljesen a fejére húzza vagy a pelenkát, vagy a takarót... aztán várom hogy elaludjon, hogy le tudjam a szája-orra elől húzni :) - játéknál szerintem megfogja, hogy nézegesse, de szerintem nem tudatosul még benne, ha elengedi akkor magára ejti... (én legalábbis ezt érzem mikor a játékot a fejére "teszi")
2014. szept. 12. 11:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, rendben van a szeme, távolra is vigyorog, ha meglát és közelről is mindent megvizsgál ... mielőtt a fejére kerülne.

Ő is elalszik alatta egy idő után.

Éjjel hason alszik újszülött kora óta, de emiatt a pelenkákat is elveszem a feje alól éjjelre és az összes játékot, díszt, amit le tud szedni el kell szednem.

Volt egy nagy polár macifej neki dísznek a rácson, de kétszer találtam hanyadt reggelre és azzal az arcán aludt!

Reggel is azaz első neki, hogy felébred, hátra fordul és húzza a takarót magára.

Nagyon aranyos, játszik közben, teljesen el van magának, főleg amióta le is tudná szedni, ha akarná, csak azért veszélyesnek érzem. A légzésfigyelőt sem merem még kiszerelni emiatt.

2014. szept. 12. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!