Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért "zavarom" én az orvost...

Miért "zavarom" én az orvost ha bemegyek a gyerekkel? Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

orvost váltottunk, és ez is kezdi a szájhúzást, ha megjelenünk..

sztori:

kórházban voltam betegen amikor kiderül a babának valami "nyavajája"felhívtam, hogy nem tudok bemenni, nem e kijönne, vagy hogy működik ez. mondta ír beutalót kórházba agyereknek, valakit küldjek el érte. ez megvolt.

ezután felépültem, kórházban még nem voltunk mert távoli az időpontunk, de közben lesz majd a 6.hónapos kontrollja, de még ezelőtt elvittem, mert kb 5 új bajunk volt(orrvérzés, hasmenés, gyakori fejvakarás, stb stb)szóval bementem személyesen

ahogy meglátott meglepődött, hogy látja rendben vagyok már, hamar kihevertem a kórházat és ahogy magyarázkodok, hogy tudom nemsokára lesz a 6 hós kontroll, és nemsokára megyünk a beutalóval is, de nem bírtam ki addig, hogy ne hozzam el, mert több bajunk is van.

gyors adott tanácsokat, de egyik bajnál vetkőztetni is kellett, de a végén még pelenka nélkül kitessékelt, hogy jöttek a 9 órásiak..

kérdem én, időpontot kell kérni ha beteg a gyerek...?

vagy hogy működik ez?

az előző dokinál akkor kaptam szájhúzást, amikor "kemény" 1 nappal hamarabb vittem szurira..és 10 szer kötötték lelkemre a köv. szuri időpontját.

nem értem én ezt a rendszert..

időpontra kell betegnek lenni? fel kell hívni előtte hogy szabad e mennünk..?

2014. okt. 29. 17:28
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

38 valahol itt:

"Miért vársz el mindent másoktól?"

2014. nov. 1. 21:26
 42/44 A kérdező kommentje:

értem, akkor ez a gyermekorvosi rendelés valahol egy rugalmasságot is feltételez. a leírás alapján, doki nem ér rá, anyuka menjen máskor.

csak az én két esetemben egy árva lélek sem volt a váróban..

mindegy nem kaarok rossz színben feltűnni, elmegyünk a neurológiára, az eredménnyel, meg FELHÍVOM hogy mégis mikor menjünk egyúttal a 6 hós kontrollra is.gondolom akkor fog adni másik beutalót. arra kérhetek a kórháztól megint id.pontot..

csak ezzel én szívok meg a baba, hogy csúszkálunk az időben mire végre eljutunk egy terápiáig.

a védőnőm is javasolta a Dévényest, mondta az első kontroll ingyenes csak. egy szót sem szólt oda beutalóról, de azért azt jelezte, hogy szóljak róla, hogy ő ajánlott..

mindenesetre a Dévényestől kaptam választ(ő hívott fel!), olyan jól esett, megnyugtatott, hogy nemhinné, hogy nagy baj így látatlanban elmondásom szerint és javasolta mindenesetre várjuk meg a neurológiát, és majd csörögjek rá, de ő is elmenti a számom.

ha működne beutalóval azt mégis ki állítja ki?mert úgy néz ki a gyerekorvos tuti nem..

2014. nov. 1. 21:40
 43/44 A kérdező kommentje:

hoppá.hamarabb lesz 6 hós, mint ahogy időpontunk van a neurológiára..

remélem ha 6 hó 2 hetesen hívom fel és viszem, nem lesz gond. vagy de?

2014. nov. 1. 21:49
 44/44 A kérdező kommentje:

jut eszembe az egész kálváriám azért van, mert telefonon keresztül diagnosztizált és azt mondta a beutalóért csak ugorjunk be. meg se nézte a gyereket.

vagy kellene "zseb pénzt" adni?

2014. nov. 1. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!