Miért "zavarom" én az orvost ha bemegyek a gyerekkel? Valamit rosszul csinálok?
orvost váltottunk, és ez is kezdi a szájhúzást, ha megjelenünk..
sztori:
kórházban voltam betegen amikor kiderül a babának valami "nyavajája"felhívtam, hogy nem tudok bemenni, nem e kijönne, vagy hogy működik ez. mondta ír beutalót kórházba agyereknek, valakit küldjek el érte. ez megvolt.
ezután felépültem, kórházban még nem voltunk mert távoli az időpontunk, de közben lesz majd a 6.hónapos kontrollja, de még ezelőtt elvittem, mert kb 5 új bajunk volt(orrvérzés, hasmenés, gyakori fejvakarás, stb stb)szóval bementem személyesen
ahogy meglátott meglepődött, hogy látja rendben vagyok már, hamar kihevertem a kórházat és ahogy magyarázkodok, hogy tudom nemsokára lesz a 6 hós kontroll, és nemsokára megyünk a beutalóval is, de nem bírtam ki addig, hogy ne hozzam el, mert több bajunk is van.
gyors adott tanácsokat, de egyik bajnál vetkőztetni is kellett, de a végén még pelenka nélkül kitessékelt, hogy jöttek a 9 órásiak..
kérdem én, időpontot kell kérni ha beteg a gyerek...?
vagy hogy működik ez?
az előző dokinál akkor kaptam szájhúzást, amikor "kemény" 1 nappal hamarabb vittem szurira..és 10 szer kötötték lelkemre a köv. szuri időpontját.
nem értem én ezt a rendszert..
időpontra kell betegnek lenni? fel kell hívni előtte hogy szabad e mennünk..?
38 valahol itt:
"Miért vársz el mindent másoktól?"
értem, akkor ez a gyermekorvosi rendelés valahol egy rugalmasságot is feltételez. a leírás alapján, doki nem ér rá, anyuka menjen máskor.
csak az én két esetemben egy árva lélek sem volt a váróban..
mindegy nem kaarok rossz színben feltűnni, elmegyünk a neurológiára, az eredménnyel, meg FELHÍVOM hogy mégis mikor menjünk egyúttal a 6 hós kontrollra is.gondolom akkor fog adni másik beutalót. arra kérhetek a kórháztól megint id.pontot..
csak ezzel én szívok meg a baba, hogy csúszkálunk az időben mire végre eljutunk egy terápiáig.
a védőnőm is javasolta a Dévényest, mondta az első kontroll ingyenes csak. egy szót sem szólt oda beutalóról, de azért azt jelezte, hogy szóljak róla, hogy ő ajánlott..
mindenesetre a Dévényestől kaptam választ(ő hívott fel!), olyan jól esett, megnyugtatott, hogy nemhinné, hogy nagy baj így látatlanban elmondásom szerint és javasolta mindenesetre várjuk meg a neurológiát, és majd csörögjek rá, de ő is elmenti a számom.
ha működne beutalóval azt mégis ki állítja ki?mert úgy néz ki a gyerekorvos tuti nem..
hoppá.hamarabb lesz 6 hós, mint ahogy időpontunk van a neurológiára..
remélem ha 6 hó 2 hetesen hívom fel és viszem, nem lesz gond. vagy de?
jut eszembe az egész kálváriám azért van, mert telefonon keresztül diagnosztizált és azt mondta a beutalóért csak ugorjunk be. meg se nézte a gyereket.
vagy kellene "zseb pénzt" adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!