Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért "zavarom" én az orvost...

Miért "zavarom" én az orvost ha bemegyek a gyerekkel? Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

orvost váltottunk, és ez is kezdi a szájhúzást, ha megjelenünk..

sztori:

kórházban voltam betegen amikor kiderül a babának valami "nyavajája"felhívtam, hogy nem tudok bemenni, nem e kijönne, vagy hogy működik ez. mondta ír beutalót kórházba agyereknek, valakit küldjek el érte. ez megvolt.

ezután felépültem, kórházban még nem voltunk mert távoli az időpontunk, de közben lesz majd a 6.hónapos kontrollja, de még ezelőtt elvittem, mert kb 5 új bajunk volt(orrvérzés, hasmenés, gyakori fejvakarás, stb stb)szóval bementem személyesen

ahogy meglátott meglepődött, hogy látja rendben vagyok már, hamar kihevertem a kórházat és ahogy magyarázkodok, hogy tudom nemsokára lesz a 6 hós kontroll, és nemsokára megyünk a beutalóval is, de nem bírtam ki addig, hogy ne hozzam el, mert több bajunk is van.

gyors adott tanácsokat, de egyik bajnál vetkőztetni is kellett, de a végén még pelenka nélkül kitessékelt, hogy jöttek a 9 órásiak..

kérdem én, időpontot kell kérni ha beteg a gyerek...?

vagy hogy működik ez?

az előző dokinál akkor kaptam szájhúzást, amikor "kemény" 1 nappal hamarabb vittem szurira..és 10 szer kötötték lelkemre a köv. szuri időpontját.

nem értem én ezt a rendszert..

időpontra kell betegnek lenni? fel kell hívni előtte hogy szabad e mennünk..?

2014. okt. 29. 17:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Tölts többet a mobilra!
2014. okt. 29. 18:18
 12/44 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom, szerintem normalis szulo ketfelekeppen oldja meg az orvoslatogatast:

1, Beteg a gyerek, sulyosnak latja, megy az orvoshoz es kivarja a sorat.

2, Beteg a gyerek, nem tunik sulyosnak, felhivja a rendelot es ker idopontot,

Hogy mit bajcsevegsz telegfonon az orvossal azt nem ertem es tulajdonkeppen azt se, hogy mia problemad.

2014. okt. 29. 18:25
 13/44 A kérdező kommentje:

nem akarom hívogatni, nálam az 1ezerötös töltés is luxus

jelenleg az ÁNTSZ-t sem tudom felhívni, ami szintén fontos lenne, mert bogaraink vannak!!!és ha feltöltöm, tekintve hogy hozzájuk nem tudok személyesen menni(már próbáltam, elküldenek, hogy telefonáljak)de a dokihoz tudok személyesen menni.

9-es, az "ez" mint doktorra értettem, nem mint emberre

ez a doktor is kezdi..

de negatív töltetek mellé nem is szívesen használok ő-t

pl ez meg fogta magát és leégette a gyárat..

2014. okt. 29. 18:28
 14/44 anonim ***** válasza:

Az orvosnak semmi koze ahhoz, hogy neked nincs penzed feltolteni a telefonodat. Ezt hivnak felelos gyermekvallalasnak.

Konkretan mi a problemat, mert meg mindig nem derult ki

2014. okt. 29. 18:32
 15/44 A kérdező kommentje:

a problémám az, hogy húzza a száját amikor megjelenek a gyerekkel

és ha problémája van, miért nem mondja, gyorsan ellát és kitessékel, a következőre meg időpontot sem adva.

2014. okt. 29. 18:36
 16/44 anonim ***** válasza:
Nálunk van a sima rendelés, ahová a beteg gyerekeket lehet vinni. Lehet időpontot is kérni, pl ha valakinek nem súlyos a betegsége, vagy csak beutalóért megy stb. Emellett van csecsemőtanácsadás, itt adják be az oltást, csinálják a státuszt, ide csak egészséges gyereket lehet vinni és csak időpontra. De ha már a második gyerekorvossal van gondod, talán el kellene gondolkodni, hogy benned van a hiba.
2014. okt. 29. 18:41
 17/44 anonim ***** válasza:
azért nem úgy csinálja,ahogy te szeretnéd, mert NEM ÍGY megy. neked kéne ezt most elfogadnod.
2014. okt. 29. 18:43
 18/44 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy te hol élsz, én egy eldugott békés megyei kisvárosban, az életszínvonal a béka feneke alatt van, mégis mindenki megérti ezt, nem háborog, nem hőbörög.

Ha beteg a gyerek, vagy vmi gondunk van, felhívom, időpontot kérek. Ha ott vagyok, csak akkor kérek/kapok a következőhöz ott időpontot, ha 5 munkanapon belül megyek újra. Ha később, akkor esetleg ad, de kéri, hogy hívjam fel előtte nap őket. Ugyanis bármikor adódhat más neki is. (helyettesítés, újszülött, sürgős dolog)

A telefonod iszonyat drága percdíjakkal van, én váltanék díjcsomagot vagy szolgáltatót. Ahhoz, hogy 1000 Ft lemenjen igen hosszú időt kell beszélni. DE! A gyerekem akár 1000 Ft-ot is megér, sőt! Csak legyen újra egészséges!

2014. okt. 29. 19:25
 19/44 anonim ***** válasza:
Ritka primitív egy ember vagy, olyan tipikusan buta, lesüt a reakcióidból. Arról meg nem is beszélnék, hogy még a létminimumot sem tudtátok megteremteni magatoknak, de azért a gyermek az kellett... Mert hát, ahová báránykát ad a jóisten, oda legelőt is... Na, látod.
2014. okt. 29. 19:25
 20/44 anonim ***** válasza:

Azért "zavarod" az orvost, ha odaállítasz, mert be van táblázva az ideje. Igen, neked csak 10 perc kell, de ilyen alapon odamehet még 25 másik anyuka is a gyerekkel, akinek csak 10 perc kell, és az orvos már azt sem tudja megnézni, akinek időpontja volt.

Ha beteg a gyerek, felhívom az orvost, és megmondja, mikor tud fogadni, mikor van éppen szabad 10 perce. Nekem ez még sosem tartott 5 percnél tovább. Elmondom, mi baja (lázas, köhög, akármi), erre válaszol, hogy mit csináljak vele, vagy vigyem-e be. Ennyi.

2014. okt. 29. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!