Miért "zavarom" én az orvost ha bemegyek a gyerekkel? Valamit rosszul csinálok?
orvost váltottunk, és ez is kezdi a szájhúzást, ha megjelenünk..
sztori:
kórházban voltam betegen amikor kiderül a babának valami "nyavajája"felhívtam, hogy nem tudok bemenni, nem e kijönne, vagy hogy működik ez. mondta ír beutalót kórházba agyereknek, valakit küldjek el érte. ez megvolt.
ezután felépültem, kórházban még nem voltunk mert távoli az időpontunk, de közben lesz majd a 6.hónapos kontrollja, de még ezelőtt elvittem, mert kb 5 új bajunk volt(orrvérzés, hasmenés, gyakori fejvakarás, stb stb)szóval bementem személyesen
ahogy meglátott meglepődött, hogy látja rendben vagyok már, hamar kihevertem a kórházat és ahogy magyarázkodok, hogy tudom nemsokára lesz a 6 hós kontroll, és nemsokára megyünk a beutalóval is, de nem bírtam ki addig, hogy ne hozzam el, mert több bajunk is van.
gyors adott tanácsokat, de egyik bajnál vetkőztetni is kellett, de a végén még pelenka nélkül kitessékelt, hogy jöttek a 9 órásiak..
kérdem én, időpontot kell kérni ha beteg a gyerek...?
vagy hogy működik ez?
az előző dokinál akkor kaptam szájhúzást, amikor "kemény" 1 nappal hamarabb vittem szurira..és 10 szer kötötték lelkemre a köv. szuri időpontját.
nem értem én ezt a rendszert..
időpontra kell betegnek lenni? fel kell hívni előtte hogy szabad e mennünk..?
Hat nem tudom, szerintem normalis szulo ketfelekeppen oldja meg az orvoslatogatast:
1, Beteg a gyerek, sulyosnak latja, megy az orvoshoz es kivarja a sorat.
2, Beteg a gyerek, nem tunik sulyosnak, felhivja a rendelot es ker idopontot,
Hogy mit bajcsevegsz telegfonon az orvossal azt nem ertem es tulajdonkeppen azt se, hogy mia problemad.
nem akarom hívogatni, nálam az 1ezerötös töltés is luxus
jelenleg az ÁNTSZ-t sem tudom felhívni, ami szintén fontos lenne, mert bogaraink vannak!!!és ha feltöltöm, tekintve hogy hozzájuk nem tudok személyesen menni(már próbáltam, elküldenek, hogy telefonáljak)de a dokihoz tudok személyesen menni.
9-es, az "ez" mint doktorra értettem, nem mint emberre
ez a doktor is kezdi..
de negatív töltetek mellé nem is szívesen használok ő-t
pl ez meg fogta magát és leégette a gyárat..
Az orvosnak semmi koze ahhoz, hogy neked nincs penzed feltolteni a telefonodat. Ezt hivnak felelos gyermekvallalasnak.
Konkretan mi a problemat, mert meg mindig nem derult ki
a problémám az, hogy húzza a száját amikor megjelenek a gyerekkel
és ha problémája van, miért nem mondja, gyorsan ellát és kitessékel, a következőre meg időpontot sem adva.
Nem tudom, hogy te hol élsz, én egy eldugott békés megyei kisvárosban, az életszínvonal a béka feneke alatt van, mégis mindenki megérti ezt, nem háborog, nem hőbörög.
Ha beteg a gyerek, vagy vmi gondunk van, felhívom, időpontot kérek. Ha ott vagyok, csak akkor kérek/kapok a következőhöz ott időpontot, ha 5 munkanapon belül megyek újra. Ha később, akkor esetleg ad, de kéri, hogy hívjam fel előtte nap őket. Ugyanis bármikor adódhat más neki is. (helyettesítés, újszülött, sürgős dolog)
A telefonod iszonyat drága percdíjakkal van, én váltanék díjcsomagot vagy szolgáltatót. Ahhoz, hogy 1000 Ft lemenjen igen hosszú időt kell beszélni. DE! A gyerekem akár 1000 Ft-ot is megér, sőt! Csak legyen újra egészséges!
Azért "zavarod" az orvost, ha odaállítasz, mert be van táblázva az ideje. Igen, neked csak 10 perc kell, de ilyen alapon odamehet még 25 másik anyuka is a gyerekkel, akinek csak 10 perc kell, és az orvos már azt sem tudja megnézni, akinek időpontja volt.
Ha beteg a gyerek, felhívom az orvost, és megmondja, mikor tud fogadni, mikor van éppen szabad 10 perce. Nekem ez még sosem tartott 5 percnél tovább. Elmondom, mi baja (lázas, köhög, akármi), erre válaszol, hogy mit csináljak vele, vagy vigyem-e be. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!