Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Piros puncival nem viszem a...

Piros puncival nem viszem a Balatonba. A férjem szerint túlreagálom. Most komolyan??

Figyelt kérdés

Elhívtak minket a rokonok strandra. A férjem alig várja, de megmondtam neki, hogyha a lányom puncija piros lesz reggel is akkor nem megyünk, mert a vízbe nem vinném, így meg ne fájdítsuk a szivét, hogy az unokatesók meg pancsolnak. A férjem azt mondta kiakasztom, mert túlreagálom.

Ez nem alap, hogy így nem viszem? (Lehet kicsípte a tusfürdő, máskor is volt ilyen.)

aug. 30. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem hüvelygyulladás... A bőrfelületet kicsípte valami, ez olyan mintha beütné a karját valamibe, kicsit piros lenne és emiatt nem vinnéd vízbe.

Szerintem is túlreagálod.

aug. 30. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Ha fizetnének sem vinném bele még makk egészségesen sem! Én sem mennék bele 🤮
aug. 30. 19:19
 3/11 A kérdező kommentje:
2:Miert?
aug. 30. 19:22
 4/11 anonim ***** válasza:
24%
Majd ha a férjed puncit növeszt, akkor szóljon bele ilyesmibe.
aug. 30. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Az én lányomnak is szokott piros lenni, de neki a melegtől, mert nyáron is vesz fel a szoknya alá rövid cicanacit, mert meglátják a bugyiját 🤦‍♀️ esélytelen leszoktatni. Ha estére nem adok rá bugyit, akkor reggelre elmúlik neki. Nektek mitől pirosodik be neki? Ha nem fáj neki és nem valami betegség miatt, akkor szerintem belemehet. Próbald ki estére, hogy nem adsz rá bugyit hátha elmúlik. Mi nézettük, hogy nem-e valami fertőzés, de mindig minden rendben volt, így maradt az, hogy a melegtől.
aug. 30. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Én engedném.
aug. 30. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Még ha fájna, égne vagy viszketne neki.... De cssk oiros és semmi baha
aug. 30. 20:38
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Én ilyenkor este bekenem neogranormonnal és reggelre minden rendben.
aug. 30. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha bekened neki fürdés előtt is a víz sem éri
aug. 30. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi idős?
aug. 30. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!