Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túlreagálom ezt az egészet,tén...

Túlreagálom ezt az egészet,tényleg én lennék a rossz?

Figyelt kérdés

A szüleimnek rendszeresen küldök videókat a 13 hónapos fiamrol.(amiken járni tanul,vagy amikor új dolgokat tanul)

Ma tudtam meg,hogy anyukám minden egyes videót megmutat egy számomra idegen embernek

Egy haverjuk az illető,én nem ismerem,de elég sokat megfordul náluk.(egy héten háromszor négyszer)

Tegnap küldtem egy videót,amin "majomkodunk"a kicsivel.Ma reggel beszéltünk telefonon anyuval és mondta,hogy a tegnapi videót meg kell mutatni xy-nak...hogy minden videót megnéz,és mindig kérdezi hogy van a kicsi.

Lehet én vagyok a rossz,hogy ez nekem nem tetszik..

2023. máj. 10. 12:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Tulreagalod.
2023. máj. 10. 12:29
 2/27 anonim ***** válasza:
67%

És miért nem tetszik?

Mi rossz van abban, hogy valaki más is szeretettel figyeli a kisgyereket első lépéseit, vagy huncutkodásait?

Nemhogy túlreagálod, de egyenesen beteges a viszonyulásod a gyerekedhez.

2023. máj. 10. 12:36
 3/27 A kérdező kommentje:
A ketteshez hasonló válaszokat kerüljük légyszives...anonim oldal,senki nem tud rólam semmit,szóval ne szemelyeskedjunk.koszi
2023. máj. 10. 12:39
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Egy valasz utan besertodsz, akkor miert kerdezel itt ??

Igen, tulreagalod. Akkor ne kuldj anyadnak se, vidd el es mutasd ugy meg. Nem az intermnetre posztolta ki az illeto. Nehogy mar egy masik felnottnek megszabd, hogy mit mutathat kinek ?? Akkor ne kuldozgesd senkinek, ennyi.

2023. máj. 10. 12:44
 5/27 anonim ***** válasza:
92%

Akkor kérd meg, ne tegye. Nekem is szokott egy kolléganőm képeket, videókat küldeni az unokáiról, pedig a gyerekeinek én ugye idegen vagyok.

Gondolom ők bíznak az anyjukban, hogy értelmes nő, nem küldene olyannak, akiben nem bízik meg.

2023. máj. 10. 12:44
 6/27 A kérdező kommentje:
Egy nem sertodtem még,kettő normális választ is lehet adni nem kell ez a stílus.en normálisan válaszoltam.
2023. máj. 10. 12:47
 7/27 anonim ***** válasza:
73%

Megértelek, engem is zavar. Anyukám pl körbeküldi a munkatársainak a gyerekem képeit, videóit. Engem ez baromira zavar, hogy számomra idegen emberek a gyerekem képeit "birtokolják". Szóltam már, de én lettem a paramami.

Aztán most a sógornőmről derült ki, hogy a gyerekemről oszt meg információt random idegenekkel.

Ráírt instán egy "amerikai kardiológus" (igen, ez a tipikus internetes átverés,nagyon szerelmes lett belé a képei alapján, blablabla) és a gyerek épp aznap ütötte be a fejét úgy, hogy púp is lett rajta. Ez a barom, meg rögtön megírta neki, és képet is küldött a púpról, hogy a "doki" szerint mit csináljunk. (nyilván jegeltem, 2 nap múlva nyoma se volt). Aztán újságolta, hogy ne parázzak, mert ő most megkérdezte az új pasiját, majd hamarosan válaszol, csak most épp sürgős műtéte van, videót is kapott, ahogy a pasi épp sétál a folyosón.

Megnéztem a kérdéses insta oldalt, egyértelmű volt, hogy kamu az egész, megtaláltam az eredeti oldalt is, ahonnan a képeket, videókat lopták, de ez a bamba szamár nem hiszi el, hogy átverik. És persze én vagyok a hlye, hogy mit parázok, ugyan mit kezdenének a gyerekem képével.

2023. máj. 10. 12:51
 8/27 anonim ***** válasza:
96%

Huh, de gáz! Vigasztaljon a tudat, talán a gyereked képeire nem utazik az illető, beéri majd a tesód vagyonával.

2023. máj. 10. 12:55
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

Nekem se tetszene, szóval nem reagálod túl.

Szólj anyukádnak, hogy mindenkinek azért ne mutogassa körbe a vidókat.

2023. máj. 10. 12:58
 10/27 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként én már gyerekként is rüheltem a rólam készült videókat, azt pedig egyenesen gyűlöltem, ha nagyanyám osztott meg egy képet Facebook-on.
2023. máj. 10. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!