Túlreagálom ezt az egészet,tényleg én lennék a rossz?
A szüleimnek rendszeresen küldök videókat a 13 hónapos fiamrol.(amiken járni tanul,vagy amikor új dolgokat tanul)
Ma tudtam meg,hogy anyukám minden egyes videót megmutat egy számomra idegen embernek
Egy haverjuk az illető,én nem ismerem,de elég sokat megfordul náluk.(egy héten háromszor négyszer)
Tegnap küldtem egy videót,amin "majomkodunk"a kicsivel.Ma reggel beszéltünk telefonon anyuval és mondta,hogy a tegnapi videót meg kell mutatni xy-nak...hogy minden videót megnéz,és mindig kérdezi hogy van a kicsi.
Lehet én vagyok a rossz,hogy ez nekem nem tetszik..
11es
Ez nálunk is így volt/van
Több "beszélgetés" után az lett az eredmény hogy törölt facerol így nem látom hogy ő tesz fel képet!
Hát az unokát se kell akkor látni!
Hát ha téged ez zavar, szólj neki.
Az én véleményem az, hogy ezzel még nincs probléma, hisz gondolom büszke nagyi. Az már nekem sem tetszene ha másnak küldené el, vagy szó nélkül rakna fel Facebookra képet.
De mi a bajod azzal, hogy megmutatja ? Mit fog csinalni az illeto vele ?
Ne kuldj ha nem tetszik, ennyi. Ha anyukadhoz meg 3-4 szer megy valaki az azert neki meg marhara nem idegen.
Én sem szeretem, de nem tiltom meg, csak akkor olyan képeket küldök anyukámnak, amin mindenki vállalható.
Múltkor egy ismerősöm küldött egy tiktok videót, hogy ez nem az én gyerekem a videón? Kiderült, hogy a nővérem úgy érezte, hogy csinál róla egy megható videómontázst, hogy hogy elrepült ez az elmúlt év. Azt hittem, nyakon verem. Ez például szerintem patkányság.
Teljesen egyértelmű, hogy nagy különbség van aközött, hogy csak megmutatja, és aközött, hogy kiposztolja vagy elküldi másoknak (nem családtagoknak.) Előbbi rendben van, utóbbi egyáltalán nincs rendben.
Ezeket a "szabályokat" mindig előre le kell fektetni, és, ha a rokonok nem tartják magukat hozzá, akkor nem kell nekik a továbbiakban küldeni semmit. Kapjanak papírképet jeles eseményeken és kész.
Az pedig alap, hogy a készült videók, képek mindenkor vállalhatók legyenek, akkor is, ha a kicsi felnőve maga tekinti meg őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!