Túlreagálom ezt az egészet,tényleg én lennék a rossz?
A szüleimnek rendszeresen küldök videókat a 13 hónapos fiamrol.(amiken járni tanul,vagy amikor új dolgokat tanul)
Ma tudtam meg,hogy anyukám minden egyes videót megmutat egy számomra idegen embernek
Egy haverjuk az illető,én nem ismerem,de elég sokat megfordul náluk.(egy héten háromszor négyszer)
Tegnap küldtem egy videót,amin "majomkodunk"a kicsivel.Ma reggel beszéltünk telefonon anyuval és mondta,hogy a tegnapi videót meg kell mutatni xy-nak...hogy minden videót megnéz,és mindig kérdezi hogy van a kicsi.
Lehet én vagyok a rossz,hogy ez nekem nem tetszik..
Ha csak megmutatná, az nem zavarna. Ha elküldené neki, az eléggé.
Nekem anyósom rakta fel a képeket facebookra úgy, hogy tudja mi se rakunk ki képeket róla, mert nem szeretnénk ha bárki nézegetné, lementhetné. Na akkor azért elbeszélgettünk vele.
Megmutatja vagy elküldi?
Apám is meg szokta mutatni a munkatársainak, amiket a lányomról küldök neki, de el soha nem küldi senkinek. Nekem ez még belefér azért, hadd “dicsekedjen” kicsit az első unokával.
Ha el is küldi, az más tészta, akkor nem kapna több képet meg videót.
Ha csak megmutatta, az kb. azzal egyenértékű, mint amikor fényképet mutatnak a gyerekükről az ismerősüknek. Ezt minden nagyszülő szívesen teszi és tette 50 évvel ezelőtt is. Nem értem, ezzel mi a gond.
A kép/videó továbbküldése vagy kiposztolása más kategória.
Az én szüleim is megmutatják a kollégaiknak mindig a videót, képet, amit küldök napközben. Én megértem. Büszkék ők is, hát mutogatják... Semmi olyan nem szokott lenni bennük, ami miatt ne lehetne mutogatni.
Viszont szerencsére igen értelmes emberek, nem küldözgetik boldog bolsogtalannak és közösségi oldalakon sem osztják meg, így egyáltalán nem zavar. Gondolom sejtik, hogyha én meg akarom osztani a nagy közönséggel, akkor kiteszem én (nem szoktam), vagy elküldöm én annak, akinek szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!