Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vigyem a sürgőségire vagy...

Vigyem a sürgőségire vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés

Végtelen türelmes anyukának tartom magam,persze igyekszem úgy mond határozott lenni és nem mindent megengedni!17hónapos a kislányom és amióta megy (4hónapja) irtó eleven és bohókás ami persze ebben a korban természetes(szerintem).De úgy érzem most megbugtam,de nagyon 🥺 Sose esett le,igyekeztem vigyázni,hogy a nagy esések se történjenek meg.Imád kint lenni sokat is vagyunk a szabadba.Sajnos ma esős idő van és van egy kutyusunk akit le kell vinni(társasház).Kimentünk babakocsival esővédővel,de nem sokáig.mikor feljöttünk már a lépcsőházban oltára sírás kezdődött,természetesen minden módszerrel nyugtattam,de odáig fajult,hogy szó szerint elkezdte csapdosni és karmolni az arcom és én bolond kettőt ráztam rajta(igazából nem erősen de ráztam)és rászoltam,hogy ezt nemszabad.De rögtön rájöttem,hogy óriási nagy hibát követtem el és persze eszembe jutott amit olvastam annó(megrázott baba szindróma).És most ideges vagyok,pánikolok úgy minden....kérlek ne kövezettek meg😟 ugye nemlessz semmi gond?

Köszönöm 🙏

2023. ápr. 13. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a csecsemőkre vonatkozik, nem ekkora gyerekre, ennyitől nem lesz baja.
2023. ápr. 13. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz gond ne aggódj de azért figyeld a viselkedését ha az megnyugtat. Ha bármi furcsát észlesz egy telefon az ügyeletre.
2023. ápr. 13. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baj,gondolom nem ugy raztad ahogy a rongyot szoktak.(es ne emeszd magad,mutass nekem egy anyat aki soha nem akad ki semmin)
2023. ápr. 13. 19:24
 4/12 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm 🤗 Párom mindig azt mondja, hogy túl aggódok mindent. Volt olyan, hogy ülő helyzetben beütötte a fejét és én rohantam az ügyeletre. Nem nevettek ki ott, de éreztették velem, hogy feleslegesen mentem be.Párom lazább nekem is felkéne engednem, amíg nemvoltam anyuka maga voltam a lazaság, borzasztóan féltem(6évig vártam rá) Természetesen nem erőböl, hogy nyaklott volna ráztam meg, de ezt sem szabadott volna...

Még egyszer köszönöm nektek!!

2023. ápr. 13. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyhetes baba, hanem másfél éves gyerek! Semmi baja nem lesz. Ennyire nem kellene tulreagalni szerintem.
2023. ápr. 13. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1,5 évesnek ennyitől nem leaz baja

Viszont te igyál egy adag citromfűteát.. kicsit fújd ki magad…

Vannak nehéz napok.

Kitartás!

2023. ápr. 13. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit próbálj lazulni, nem porcelánból vannak, és ha most nem tanulnak meg esni míg kicsik annál rosszabb lesz.

Hagyd esni kelni, legyél ott, én mindig a lábammal tompítottam hogy a fejét ne üsse be. Most 4 éves ágyról esett le a minap azt hittem hanyatt b.. szódik ahogy kell, csavart magán egyett fél másodperc alatt, és a kezével megálította.

2023. ápr. 13. 19:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedvesek vagytok 🤗 a tea az jó ötlet igaz valerianat már vettem be hát hogy is mondjam ez pofon volt ma nekem.De tudom, hogy mindentől se tudom örökké megvédeni... Látattok volna mikor tegnap megkóstolta a homokot....azthittem ott kapok agyvérzést de hozzá kell szoknom, hogy ez felfedező korszak mikor is minden érdekli..
2023. ápr. 13. 20:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az enyém elkezdett járni minden héten beütötte valamijét, folyton elbotlot az aszfalt adta a másikat. És mindog akkor szerezte a legcsúnyább sérüléseit, amikor mentünk anyóshoz. Szerintem nem hiszi el, hogy életbe tudjuk tartani a gyereket.
2023. ápr. 13. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

7 vagyok bölcsődei nevelő, én nagyon edzett lettem, 20 év alatt estek keltek, de szerencsére komolyabb baj sosem lett.

A nagyokat én is féltettem a kicsinél sokkal lazább vagyok. Végig szopogadta az utca összes kövét kicsinek, fele olyan beteg mint a nagyok voltak.

2023. ápr. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!